Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1363607 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14463
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4140 -: Днес в 01:50:19 am »
Новият ми солар, който влезе в действие още сутринта на 2-ри...

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8479
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4141 -: Днес в 08:07:53 am »
Акрукс,Честит Рожден Ден!Жива и здрава бъди,много успехи ти желая,лични и професионални,децата да ти носят радост и щастие,ползотворна година да имаш!
За солара,изявени Венера,Меркурий и Юпитер.Венера е спряла почти,но мисля промяна във външен вид,разкрасителни процедури,прическа,финансови постъпления.Пътувания,общувания,някакви сделки,договори-Меркурий-Юпитер,посещения при нотариуси,адвокати.Луната в 8ми,но упр.на 9ти дом,мъжа ти е възможно да получи пари от имот,или обещетение.Може да чуеш /да разбереш за кончината на някой познат/далечен роднина.Луна в знак на Меркурий,Меркурий в знак на падение на Луна.Взаимната рецепция Слънце-Сатурн по екзалтация също е активна.Оста 6/12ти домове.Здраве,тайни,парите на дете-печалби при него също.Ще си търсена за консултации например,повече,което ще носи облаги.Може да присъстваш на награждаване,някакъв ритуал,като сватба,кръщене и подобни.
Виж и профекция асц дали е активен.
Сатурн в 6ти -домашен любимец дали имаш ,по натал при теб Сатурн е с добър статус,така,че не носи вреди.Повече натоварване в ежедневието,може би ще имаш работници,някакви майстори на моменти,за смяна на нещо по дома.
Меркурий в 1ви дом е добре,тук умът е дълбоко изследователски.
Венера е обсебваща,мнителна,но ще "работи"за теб.Мисля,че ще се разреши някакъв финансов проблем,ще му се види края.Успех!