Значи

, до РД през 1998 аз изживявам много тежко една отказана любов и съм заприличала на вампир от това

, демек, изглеждам много зле.
Един месец преди РД-то ми се обажда бившо гадже, от предишната ми работа, и ми казва "имам нужда от теб тук, не се справям". И аз, понеже си имах вече намерение да търся друга работа, се съгласих ... и тръгнах.
когато кацам в Москва, господинът ме чака (явно очаквайки да види това, което е оставил 3г по-рано), но вижда една нещастна, изпита млада жена .... и не ме питайте какво ми беше, когато за части от секундата прочетох/усетих разочарованието в очите му. И тъй като явно той се беше приготвил за съвместен живот там, нещата станаха много сложни - той започна да се заяжда, да ми прави проблеми и в работата, и в къщи, разни изпълнения с руските хубавици и т.н. И понеже той беше шефа там ... аз нямаше на кого да се оплача. Постепенно получих някаква подкрепа от други хора и някакси се закрепих. после него го махнаха от шефското място и дойде друг, който всъщност видя в мен "таланта" и ме издигна доста, както и ми подсигури собствено жилище.
3 месеца по-късно, след любовни терзания по тоз красавец (по-точно, накърнено его, може би) ... в един прекрасен момент на вратата на офиса се появява друг, предлагащ ми любов - отново стар познайник, но неосъществена връзка. Е тази връзка вече беше до един момент тайна, защото той се страхуваше да не го уволнят, че е с мен. А реално, той спечели от връзката си, защото го оставиха по-дълго на обекта, за да ми носи щастие

.
При заминаването работата беше предвидена да е по 6 дом и беше така до един момент, но след като пристигна новия шеф, се превърна в 10 - и то много успешно, с уважение, с малко повечко парички и т.н.
та, идеята ми беше, дали този тип развитие е подадено и в двата солара. Дали си струва да ходи човек на другия край на света, за да избегне кофти година

. Естествено, анализа ни зависи и от това, дали Пласидус е подходяща за ширината на Москва, или трябва да се вземе друга домова система.