Ако някой реши да облагодетелства темата и да даде ов:
.............
- яя-7стр
...............
Другите още не са приключили със старите солари май
Давам веднага!
Акрукс, защото тя предимно е взела участие:
-
С днём рождения!
Щастлива нова соларна година!
сол Юпитер в сол 7д- ще имаш много контакти, сол ДСЦ в 9д- ще са свързани с чужбина, чужденци, засилена комуникация, пътувания, успех в кариерата, може да узакониш връзка, ще търсиш дълбочина в любовта и секса, ще имаш силата да посрещнеш всякакви предизвикателства, трансформация на личността- външна и вътрешна, може да смениш дом, място на живеене и накратко е това. Наздраве!
- Колкото до илюзии и заблуда, такива може да имаш по отношение на финансите- сол Нептун в сол 2д.
Малко от Люба:
- Алооо, германската актриса, този солар
май е на командировки в чужбина, има ли такава вероятност?
И се моа:
- Любаша, и на мен ми мирише -
командировки, работа с чужденци, атомна енергия, нова и по-престижна работа. Ама, да не се навивам сама, реших да видя какво мислите и вие;
- Мерси, акрукс! Да, в общи линии и аз това виждам. Понеже ми изглежда добре, си мислех да не се поддавам на Нептунови надежди, но май съм обективна Аз виждам сериозна подкрепа от Скорпион - Плутон в 1д, У1 в 10, който пък е целия в Скорипон. Малко се квадратират Венерите откъм Водолей, Ще се случи нещо, което съм чакала от години със СЛВ на АЦ и което ми е заслужено - ЮЛВ върху Луната ми. Само да не ми докара стари травми и усещания, че ще го ... Надявам се с този Марс срещу Луната да не се карам много с жени, но той ще е ретрограден, та по-скоро аз ще се травмирам при споровете. Очаквам годината да завърши с връзка.
СЕГА ОВ: Много пътувания в чужбина за удоволствие, много разходи за удоволствие, но в кредити не съм влизала. Акцентът върху 9д ми донесе и ново следване, та не само пътувания зад граница, ами и във виШото се отчете, но към момента на солара не съм предполагала, че ще се появи интерес за преквалификации. Силният акцент на Плутон доведе до засилен интерес към политиката и активни занимания и разработки в тази област (вероятно ми предстои и публикация в сериозно списание ;-) рАботиМ по въпроса).
Травмите от спорта ми донесоха само повече спорт, не и травми. Ретро Марс ме насочи към йогата, вместо към агресивен вид спорт.
Дълбочини в секса и връзките не съм търсила, напротив - колкото по-повърхностно и неангажиращо, толкова повече ме устройва в момента. Не завърших с връзка годината, напротив, завърших връзката 1-2 месеца преди края на годината

Доволна съм, това беше една от най-хубавите ми години!
Сега се чудя какво ще ми доведе тази размяна на 6/12 домове... За тайна връзка - не смятам, минах го този период. Връзки с чужденци - също, работата ми не води до командировки там. Здравословно - пази Боже. Домашни любимци не смятам да си взимам, тъй като съм ограничена временно в това... Прави ми впечатление акцентът на Венера и 5/11 домове. При мен Венера е пари, не страст, та ще видим. Засега на хоризонта е спокойно :012:
Та, това е от мен.