Защо това те притеснява? Може да се наложи да си останеш вкъщи (ако има аспекти за дете) или да получиш по-значими доходи от работа в чужбина (където си), ако има предпоставки за това. Не мога да ти видя картата, защото си релокирала, но ако си я представя, може да смениш местоработата, напр. да се върнеш?
Мен това ме чака след 3г.
Мерси, Yaya!
На мен също първото което ми дойде на ум, беше точно за изкарването на пари в далечната чужбина.
Точно в целта е интерпретацията ти, смятам да се прибера в Европа лятото и повече няма да се върна тук, тоест смяна на месторабота предстои. Тук си е друго измерение направо, не се виждам да си изкарам целия договор, при все че ще изгубя много във финансов аспект.
Иначе няма изгледи вкъщи да се застоя, много ми е интензивна програмата, поне засега де, защото никога не се знае какво може да се случи.
За деца не съм гледала аспекти, нямам желания и интерес в тази насока. Слънчевото затъмнение на 20-ти март попадна в мой 5-ти дом наистина, но аз и друг път споменавала че 5-тия ми дом е много "заспал", общо-взето никога нищо не се случва по неговите теми. Ако затъмнението успее да го поразтърси, не знам, до този момент все още нищо.