Човек все някъде има Близнаци и Стрелец - там е пътешественик.
Пътешественик съм...Да,ама само на "картинки"/снимки,виртуално/...Егати късмета...По оста 3-9 дом са ми тези знаци,а никъде не ходя,даже не съм напускала страната.На К9 имам Юпитер/в Близнаци,ама явно "спи"........,в 12 дом имам Раху...Мераци за чужбина-големи,но реално-нереализирани...но знае ли човек.
Точката,която Papy е дала ми е в 10 дом,19гр.Лъв/интерсептиран знак/,съвпад Сатурн/У4/ и Луна/У10/...вероятно "забавяне"индикира този съвпад,а Упр. Слънце е в 5 дом,точно на К6.Слънцето е в тригон Марс в 9дом,каре Юпи в 9 дом.Слънцето/съвпад Кету/ е в опозиция на К12 и Раху.
Точката е в секстил с Плутон в 12 дом,и тригон към Упр.на 12дом Венера/в 6дом/,също и тригон към Упр.9дом-Меркурий в 6дом.Пътувания ,свързани с работата-нямам....У1 съвпад У9,но в 6дом.
Упр.на 4/9дом са в тригон/Сатурн/Меркурий...съответно в 10/6дом.
Упр.на 1/12 дом е Венера-в 6дом,опозиция Плутон в 12дом.
Има и др.индикации и връзки м/у домовете,но нещо ме притеснява КАРЕТО Марс/Плутон-9/12 дом,понеже се свързва с насилие,а Марс е връх на ТАУ-включващ Венера/У1,У12 и Меркурий У9/.Дали е индикация за "агресия" в чужбина или параноята ме гони?