Темата ми стана изключително интересна, след като прочетох от Фейсбук страницата на Мария Василева, че съвпада на Юпитер с Плутон цитирам "Не случайно е наричан “милионерски аспект” - ще има и облагодетелствани от него - от бедни нови богати и обратното! Нужен ни е, обаче - нов морал!"
Но, ми е много интересно как този съвпад ще се отрази или как ще повлияе в домовете.
Питам лично за моята карта и за тази на мъжът ми.
Много ми е интересна неговата, тъй като той натално има Плунот в Скорпион във втори дом, а Юпитер (У3) в Лъв е в 10-ти дом, които са в квадрат.
Но този съпвад се случва в неговия 4-ти дом и прави тригон към Марса му в Телец в 8-ми дом и секстил към Плутона му в Скорпион.
Събитията, които се случиха т.е. той придоби нов дом (4-ти дом), благодарение на кредит (8-ми дом), което направи така, че се отдели от родителите си и най-вече майка му (10-ти дом, нея я преписвам там защото У10 е Рак)
Чудя се какво да очаквам от тези аспекти. Все си мисля, че може и да наследи още нещо.
Пускам картата му с транзитите, ако на някой му стане интересно и желае да коментира.