Вадете списъците...
Сбъднаха ли се мечти, солари, желания?
Какво научихме от провалите, имаше ли приятели и предатели, имаше ли върхове и падения, любов...
тегава година имах аз (5-ца, Слънце в 8д), но с богата вътрешна динамика и някак струваща си, смислена, добре се чувствам в края й, макар да съм далееееееееееч от щастлива, каквото и да значи това:Д
сол. АСЦ във 2д, Рак, на 2 градуса преди нат. Юпитер (у7)
емоционална година на загуби (преосмисляне и претегляне на всичко и всички)
Луна в сол. 5д, в Скорпион - бях влюбена по едно време, много силно и непознато за мен чувство. зареди ме за няколко месеца.
Сатурн в сол. 6д и на нат. ДСЦпродължих да бъда без постоянна работа, Сатурн си ме държа така по време на целия му транзит през 6д, по едно време спрях да се бунтувам. иначе инициативност не ми липсваше - по Коледа и Нова година миналата година писах проекти и събирах документи, докато всички останали замесени си вееха дупетата из Европа, на 1-ви януари кандидатствах за неплатен стаж в едно малко издателство, което ме изстиска както подобава за отрицателно време и след работен моуд 24/7 в продължение на 2 седмици, точно преди рождения ми ден ме изпрати да си ходя, като не пропусна да използва всичките ми идеи през останалата част от годината:Д
човек, с когото заедно градих(ме) живот в последните 2-3 години изненадващо напусна живота ми в края на април - драматично и немотивирано, но неблагодарници не ми трябват, омръзна ми все да нося някого, а никой да не го оценява накрая.
освен Сатурн в сол. 7д, Уран е в сол. 11 дом. - точно квадратиращ наталния ми съвпад Меркурий(у1/5)-Нептун(у11). и понеже това не е достатъчно - тр./сол. Плутон е върху същия съвпад, в сол. 7д. красотаааааа:Д
става въпрос за човек тип "семейство", с когото прекарвате всеки божи ден, с когото сте се усещали като "направени един за друг" и всички отстрани са ви повтаряли, че сте еднакви и трябва да се запознаете, с когото искате и вървите към общо бъдеще. изобщо - култ бе за мен. имах дъъъъъълга депресия, козирожка такава, 'дето все се чудя как изобщо излизаме чисти от нея...
и друг много близък човек напусна живота ми, но не от този тип, а от типа "водолейските ми венера и МЦ и козирожкото ми търпение ще толерират всички объркани/зли хора на този свят, ще ги закърпят, почистят, отгледат самочувствие, възпитат, помогнат по всякакъв начин и прочее". уви, злото надделява понякога, аз рачешката емоционална натовареност и инфантилните фенерчета на слънце на асц. откъм 12д мога да изтърпя, но, виж, скорпионските жалки опити за манипулации и самозадоволителни прояви на садизъм и агресия единствено към хората, които те обгрижват, просто не. благодарност е единственото нещо, което изисквам от хората, така че - кой откъде е. но пък доста дадох там, възпитах вкус, култура, отворих хоризонти към по-високи неща, проектът ми не е отишъл съвсем на вятъра.
Нептун на сол.МЦяка чуденка имаше тук - дали да запиша нещо "за пари", въпреки нежеланието си; да сменя рязко професионалната сфера и хоризонтите. уви, не го направих и съм благодарна на устойчивостта си за това. иначе щях да се ненавиждам. за сметка на това - позанимах се с музикална теория и започнах да свиря на пиано. композирах смело. изобщо - доволно.
сол. ИЦ ми е върху наталната Луна(у3), сол.К3 е върху нат. ИЦ, в сол. 3д е Юпитер - много проблеми с брат ми тази година, много. в един момент спрях да общувам с него, Сатурн не ми позволява да толерирам наглото му, точно юпитерско поведение спрямо мен и всичко останало в живота. толкова.
съвпад Меркурий(у4)-Венера(у12/5) в сол.9, на 3* от СЛВ-то ми в нат.10, Водолей. няколко водолеи се завъртяха в живота ми, това беше преобладаващата енергия, както и предпочитанията ми, всъщност.
в сол.9д е и Марс - фокусирах се върху развитието си и придобиването на нови знания и умения. родителското тяло ми опява за емиграция, а тежките планети разчистват и последните ми останали корени тук. //ааа, по едно време ми скимна да потърся био баща си, столкнах и дъщеря му, за да сравня съдби; телците никога няма да страдат колкото козирозите:Д това не знам на кой аспект да го припиша:Д:Д:Д
аз от награди не се впечатлявам много, защото винаги са закъснели и следователно - недостатъчни. а и ако не ми отварят врати за развитието ми - не виждам смисъл в тях. иначе, не липсваха, но нищо не променят в живота ми.
започнах я сама тази година, така и мисля да я завърша - творчески и активно, вписвайки се в последен за годината дедлайн.:Д отдааааавна съм си разгледала новия солар, тези дни ще го постна за добри пожелания, хах.
край:Д
...................
едит:
уау, прекалих, по-късно ще се редактирам/изтрия:Д