Тия дни, в резултат на продължителни бележки правени във времето,направих извода,че Огнените знаци реагират на слабостта,фалша,липсите,дефектите с ярост,гняв,агресия,атака независимо от тава дали те са техните недостатъците(тогава се самобичуват) или са недостатъците на хора,предмети и изобщо всичко свързано с тях(разбира се при Кардиналния Овен това се вижда най-Кардинално). От друга страна Водните знаци реагират на слабостта,недъзите,недостатъците,нуждите със съжаление,самосъжаление ,страдание,състрадание,болка,тъга. И се питам кое е по-градивно,по-полезно,по-правилно - едно от двете или нито едно от двете? Или какво? Имате ли наблюдения,мислили ли сте над това?
А,относно Въздушните и Земните - там нищо не знам,не съм забелязвал. Ще се радвам някой,ако има наблюдения върху тях да сподели.
Сега се сещам да добавя още нещо - различно от предния въпрос. Става дума за хлъзгавостта на Водните знаци(особено подлостта на Кардиналния Рак) - Рак,Скорпион,Риби. Това са хора,които злоупотребяват с чувствата,Най-вече с Доверието,познавам редицa Имена представители на тези Зодии,които са мошеници,измамници,манипулиращи,лъжещи. Сега,разбира се - това спокойно може да се отнесе за графата с ниското ниво на съзнание,съгласен съм,но просто отбелязвам Факта.
Ето например,аз,без да се хваля,не се вписвам в подлостта на Скорпиона,познавам и други,които не се вписват,както казах просто отбелязвам. Ще се радвам,ако някой се включи с лични наблюдения по този(втори),както и по онзи(първи) въпрос.