Ето годишната подредба за Акрукс.
1. 10 пентакли - стабилно се изразяваш и си материално ориентирана тази година. Може да имаш придобивки и то сериозни. Освен това ще се чувстваш спокойна с това, което имаш.
2. Глупак - може да ти се иска да пилееш с широка ръка, да не се замисляш много за парите, но също се пази да не се подведеш и някой да злоупотреби с теб.
3. Асо пентакли - Ако имааша проблеми в близкото си обкръжение или с брат/сестра, всичко ще се изясни и оправи. Ако нещата ти там са ок, така и ще продължават са бъдат.
4. Вселената - Възможно е да имаш планове за семейството и къщата си, нещо ново, което да осъществиш. Възможно е и да пътуваш зад граница със/при семейството си.
5. Смърт - Е тук ще имам обрати. Стари неща си отиват, отстъпват място на нови. Като при всяка смърт боли, но е за добро. Може стара любов да се завърне, а може отношенията с настоящия партньор да се поставят на съвсем нова основа. Или твоето отношение към любовта да претърпи коренна промяна.
6. 4 чаши - уморена си от работата си, то ежедневието си, отегчаваш се от нещо, нещо ти е досадно, но го вършиш или търпиш някого край себе си.
7. 4 мечове - може да има неприятни изненади от другите, малки началници или колеги, зависи как гледаш на 7 дом. Аз лично бих казала преки ръководители и някакви длъжностни лица. Може да преживееш по-емоционално някакъв конфликт и да се оттеглиш за известно време.
8. Рицар мечове - тук ми се струва, че може да получиш предложение за интимност по един открит и директен начин.
9. Отшелник - да не започнеш някаква практика - медитация, йога? Нещо, което да вършиш в усамотение и да ти носи духовна наслада.
10. Висша жрица - в кариерата си и в общуването с висшето началство и всякакви представителни особи ще контактуваш осланяйки се най-вече на интуицията си и вътрешното си усещане за ситуациите, в които попадаш.
11. Жрец - ще имаш стабилни приятели и сериозно занимание като хоби. Ще можеш да разчиташ на солидна подкрепа, ако ти се наложи.
12. Умереност - ще намериш равновесие в себе си, може би ще получиш удовлетворение, възмездие, от което вътрешно ще се почувстваш реабилитирана.