Автор Тема: Финансова криза  (Прочетена 21490 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
Re: Финансова криза
« Отговор #15 -: Април 25, 2020, 09:18:12 am »
Интересна тема и много актуална сега.
Утре Плутон обръща своя ход от директен в ретрограден, едновременно стартира цикъл Слънце/Уран.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #16 -: Април 25, 2020, 10:37:56 am »
Без участието на Венера няма как да се коментират събития свързани с финанси.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #17 -: Април 25, 2020, 11:06:04 am »
Без участието на Венера няма как да се коментират събития свързани с финанси.  :)
Да, но защо в по-горните постове Венера не се споменава?  :)Венера е съвпад с неподвижна звезда Ригел, която давала финансово изобилие.
Ясно е, че финансовата криза ще се задълбочи. Възлите ще преминат по оста близнаци/стрелец и там е оста на икономическите кризи, 28*.
« Последна редакция: Април 25, 2020, 12:36:35 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
« Отговор #18 -: Април 25, 2020, 08:39:58 pm »
Сафо, не знам защо не присъства Венера при тълкуване на финанси, може да попиташ тълкуващите . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #19 -: Април 25, 2020, 10:21:03 pm »
искате да предсказвате политики и кризи по бързата венера? Ми добре-давайте

wiserneuron

• Full Member
  • Публикации: 223
« Отговор #20 -: Април 25, 2020, 11:19:36 pm »
Според мен Сатурн е основният причинител на кризите в комбинация с Адмет:

В случая SA/PL/JU = AD

Сатурн и Адмет се оттеглят до към Юни месец, след което се връщат... заедно с вируса.
AP/CU=KR/PO/MC

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #21 -: Април 25, 2020, 11:50:51 pm »
Цитат на: wiserneuron
след което се връщат... заедно с вируса.
Кога?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #22 -: Април 26, 2020, 12:28:31 am »
искате да предсказвате политики и кризи по бързата Венера? Ми добре-давайте
бързата кучка слепи ги ражда  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #23 -: Април 26, 2020, 12:32:22 am »
Кога?
е нали ти е писал кога- след "до към юни месец"  :)
добре, че предсказвателната му техниката не предсказва точно

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #24 -: Април 26, 2020, 01:29:41 am »
Днес се заговори между колеги, че чули, че политиците искали да удължат карантината чааааааак до 24 ЮЛИ! Интересно защо толкова дълго време и то още преди края на април, при положение, че не знаят какво ще е положението след две седмици дори. Вероятно има връзка с парите, които се очакват да бъдат дадени на България от ЕС и за да имат достатъчно време, за да ги усвоят добре. Интересно защо на никой не му хрумна да дава отчет за какво реално се харчат парите лев по лев, така както ни говорят колко болни имало и прочее...
А финансовата криза тепърва ще се задълбочава. Просто все още много хора не са осъзнали какво е положението им. Банките и кредитните агенции обаче не спят.

wiserneuron

• Full Member
  • Публикации: 223
« Отговор #25 -: Април 26, 2020, 02:16:16 am »
Кога?
е нали ти е писал кога- след "до към юни месец"  :)
добре, че предсказвателната му техниката не предсказва точно

Ако визирате мен, предсказателната техника не е моя и не гарантирам че я прилагам точно. Все още тествам и се уча, та вие дори не сте я пробвали тази техника.

Относно всичко, което съм описал в други теми, това е така наречената "weaponized astrology" която е използвана по времето на 2рата Световна за предвиждане на събития и никак не е глупост, там са искали резултати, а не ретрограден Меркурий и купища тъпотии, които споделяте в 80% от постовете, работили са с точни дати и събития... всички книги са били изгорени... не ми се обяснява...

Вие определено сте една от най-добрите астролози в този форум и ако тествате методите, и астрологичната информаци която съм дал, няма да си изгубите реномето.

Всичко, което знаем сме го научили от някъде и в това няма нищо срамно, нито ни прави по-нисши, нито нищо...
« Последна редакция: Април 26, 2020, 02:33:08 am от wiserneuron »
AP/CU=KR/PO/MC

Сафо

• Hero Member
« Отговор #26 -: Април 26, 2020, 06:28:56 am »
да даваме,ама трябва и да знаеме......за мене си говоря
Кога Венера е била в съединение със Слънцето,мисля август 2019г,някъде в 21*лъв-сега ще спре стационарна в 21*близнаци
Важни са тези неща:съвпади,горен/долен,източна/западна,изгорена,нощна/дневна,видима/невидима,достойнства,фази.....средни точки
Рени пише в темата за лунации,коя планета среща първо Луната след новолуние,та се замислих,че може би е важно това за всеки друг цикъл....
Бърза,бърза,ама вредна ;D
Щатите имат Марс в близнаци,ББ също е със Слънце там,Тръмп е пълнолунен,Картата на БГ също има акцент в този градус.

« Последна редакция: Април 26, 2020, 07:00:34 am от Сафо »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #27 -: Април 26, 2020, 06:30:53 am »
не политики и кризи,а финансови подеми и сривове

Рени

• Hero Member
« Отговор #28 -: Април 26, 2020, 10:54:21 am »

Прогнозира се по цикъла на Венера.
Кога, къде, как се появява и това се комбинира с циклите на другите финансови планети. Луната е най-бърза, но тя участва във всички прогнози.
До 3.06.2020 г финансовите теми са  под влиянието на цикъла Венера от 06.06.2012 г.  Нали, в рамките на този цикъл 5 пъти Венера изгрява на изток, е стационарно-директна, най-ярка на изток, в западна елонгация, изчезва от сутрешното небе,на 10* от Слънце, преди горен съвпад, горен съвпад , измъква се от лъчите на Слънцето и повтаря всичко от изток в посока запад. Всички тзи нейни фази, нали се срещат с други цикли,  с неподвижни звезди и в това е спецификата. Но картата на целия цикъл е водеща, след това картите на всеки долен съвпад Слънце-Венера в рамките на този цикъл.
Ето тази година източната елонгация на Венера съвпадна с цикъла Венера- Луна, и двете планети са финансови, близо до Алгол, заедно с растящия тригон с Юпитер, Плутон от цикъла Венера-Юпитер, Венера-Плутон. На всеки 8 г Венера минава пред Плеядите. Значи има специфики в рамките на един Венерин цикъл, които се отразяват върху икономиката и финансите. Не може да се прави прогноза за финансовата обстановка без нейното участие.

akruks

• Hero Member
« Отговор #29 -: Април 26, 2020, 02:40:45 pm »
Днес се заговори между колеги, че чули, че политиците искали да удължат карантината чааааааак до 24 ЮЛИ! Интересно защо толкова дълго време и то още преди края на април, при положение, че не знаят какво ще е положението след две седмици дори. Вероятно има връзка с парите, които се очакват да бъдат дадени на България от ЕС и за да имат достатъчно време, за да ги усвоят добре. Интересно защо на никой не му хрумна да дава отчет за какво реално се харчат парите лев по лев, така както ни говорят колко болни имало и прочее...
А финансовата криза тепърва ще се задълбочава. Просто все още много хора не са осъзнали какво е положението им. Банките и кредитните агенции обаче не спят.
Това са приказки от ЕЖК (Една жена каза)
От утре отварят паркове и разрешават разходки с деца и кучета (на повод) в определен часови диапазон и при определени условия- спазване на дистанция, маски и ръкавици, дезинфекция на ръцете