Огледах какво предстои около тригона на Саурн с Уран и как ще се отрази в натала ми.
Преди той да стане факт, Марс, диспозитор на Уран мунданно, ще направи съвпад със Сатурн в Стрелец, както отбеляза Единствена. Обърнах му специално внимание, защото натално имам съвпад Марс/Сатурн в Телец, в 9 дом. На 23.08. при мен той се случва в 4 дом и застава в квадрат към нодалната ми ос в Риби/Дева, 150* към наталния съвпад и секстил към Луната във Везни.
На 09.12 Юпитер от Везни прави секстил към Сатурн в Стрелец в 18* и оттогава до тригона Сатурн/Уран ще се гонят все в секстил
По Коледа на 20* тригонът се случва, като към него се включва и опозиция на Юпитер 20*Везни срещу Уран 20*Овен, което отбелязва полуфаза на цикъла Юпитер/Уран, започнал през 06.2010г. на 0*Овен. В моя натал се е случил точно над Слънце и Меркурий.
При мен Уран тръгва ретро точно на К9 и когато се срещнат в тригон със Сатурн, ще бъде в 8 дом, в близост до натална ми Венера и в нейния знак, а опозицията Юпитер/Уран е на 3* от оста ми 3/9 дом.
Цикълът Сатурн/Уран започва през 02.1988г. на 29*Стрелец. В натала ми се случи в 4 дом и си спомням колко промени настъпиха и в личния ми живот като резултат от съчетанието му и с други фактори в картата ми.