И аз като си правя прогностика, рядко съм обективна - желаното го мисля за реално. Най-често греша като си тълкувам солара предварително, по-оптимистично представям нещата и накрая събитията ме изненадват. А миналата година така се подхлъзнах и с тълкуване на две силни юпитерови дирекции, съвпади - към Венера и Луна. Използвам слънчева дига, която отговаря на зодиакалната дирекция. Обаче същите дирекциионни аспекти, разгледани по екваториална, забелязах че изостават, обикновено вървят година по-късно. Сега се чудя да не би на това да се е дължало - трудните дирекции от 2014 година /когато не се случи нищо забележително/ по екваториална да се се изместили към 2015 година, а хубавите дирекции от 2015та да се изместят към 2016та?
През 2014та имах дир. Плутон в съвпад с АС и дир. Марс в опозиция с Плутон. И нищо не се случи, макар че вътрешно бях насъбрала много неприязън и напрежение. Бомба със закъснител е било, сега разбирам. Всички злини се случиха през 2015та, когато уж трябваше да действат благоприятни юпитерови дирекции.