Хораааа, много ви Благодаря
Разчувствахте овнето в мен
Като виден представител на пролетната зодия , в най-невръстните ми години, всеки дръзнал да не ме поздрави за рождения ден беше зачеркван "завинаги" в моите очи от житието и биетието ми... В по-нататъшните ми години, пораснах, но не поумнях :012: :012: без Чрд, следваше ОНМС :012: Подаръците не бяха важни, важно беше да има настроение, откачени истории и "възхищение" от новата ми възраст ... като прехвърлих средата на 20-те си купих първия и последен крем против бръчки, който така или иначе не използвах повече от веднъж ( да не отегчавам читателя тук с незначителни подробностти за мазането около очите и употребата на резен краставици върху тях). На 26 осъзнах жестоката истина, че бръчката в ляво от устата ми ( тази, която се образува, когато на човек му е готино и прави гримаса, все и забравям името) и издълбана, чак вдълбанта ми се стори . прозрението ме озари при меренето на чифт слънчеви очила. Споделих това със синастричната ми партньорка в шопинг тура, тя каза "ти си луда, върви по-добре си прави масаж с утайка от кафе против целулит, целулита е по-важен от бръчките" :012: :012: прозрението не ме напусна и на 27, когато осъзнах, че дните преди баш рд-то с анай-критчини, кратера на черната дупка, инжектираща отрова, тотално "без Упойка"... И докато виках "помощ", то взе , че становището ми се потвърди с предлунно затъмнени настроения, все пак един страхотен ден вчера, ако не броя 5-те градуса над нулата
И понеже нямам снимки на цветя, бонбони и цветя :012: :012: (моля някой да постне и да качи карта ) :012: :012:
Благодаря Вещичка, Акрукс, Папи, Сатин, Тъндър, Веско, Аза, Ребека„ Лили , Муун и тартора на групата ( солиста на хора в това начинание ) Рени
накарахте ме да се почувствам специлана, почти като госпожа, класна на 3ти клас , обгрънала букети на 24 май, или пък 15 септември
наздраве и ще ви тормозя със солар в другата тема