:57: Откъде да започна .. странен ден несъмнено, започвайки от сутринта за която не си спомням че рано рано сестра ми и майка ми са ме събудили и са ми честитили рд-то
, че и съм имал казал нещо (явно съм говорил на сън), после ставайки открих че съм си забравил паролите на акаунтите, в които държа не малко пари, после пуснах радиото и ПОТОП и загинали сънародници, за което пуснах веднага няколко смс-а и новина за банка пред фалит и си казах в този момент "господи наистина ли се случва това ?". Е разбирасе едно мощно кафе винаги сътворява утрото и отваря съзнанието и идва мисълта че все пак "днес съм ш*бан рожденник, я да си видя честитките, за кого съм важен, за кого не съм, кой се е сетил да ме уважи :93: .
Не ми стигат думи да си изразя благодарността за хубавие пожелания и поздрави, с които ме изненадахте и заредихте с много положителна емоция в иначе странния ми 27-ми ден ден :38: :58: !!!
Благодаря ви akruks, MoonLight, Вещичка, Happy, Papy, Satin(адашката във виртуала ), Рени, Лили и разбирасе enigma, подкарвайки третата декада при нас многоликите !!! :57:Наздраве :party0036: !