Не, Енигма, аз съм отвратена до погнуса от представите на хората за любов. Повдига ми се от всички онези неща, които правят, за да я "докажат", които включват в повечетоп случаи някакви его игрички и манипулации. За мен любовта е среща на две сърца, изпълнени с нежност едно към друго и желаещи да покажат тази загриженост и нежност. Fall-вала съм достатъчно пъти, отдавала съм се също, нали, даже бих казала, че в тази простотия показах доста упоритост, чак да не ми се чуди човек. Последният път сериозно си мислех, че повече няма да мога да продължа напред и ще ми коства голямо усилие дори и да дишам - защото аз съм Рак, горивото на моята звезда е любовта като близост, без него загива. Преоткрих цялата синхроничност на Вселената и всичката тази безусловна любов, която тя излъчва. От тогава досега единственото чувство, което асоциирам със всякакви флиртчета, връзчици и т.нар любов между мъжа и жената - е погнуса, от която ми се обръщат червата. С цел повече опции в намирането на щастие си помислих, че може би трябва да го променя, но различни събития, вкл, и някои форумни теми определено ме убедиха, че няма смисъл да си губя времето с това.