В случая с какво се оправдава, не разбрах? Не става въпрос за оплаквания, да ми реве на рамото. До тази информация стигнах по съвсем друг начин - тя не ме потърсва, за да си изплаче миналото.
Бях потърсена по бизнес въпрос, бяха ми съобщени данни. Ставаше въпрос за прогностика и евентуално елекция да се направи. И тъй като са намесени финансови въпроси, теглене на кредити, нямаш право на грешка.
Понеже гледам повече по ведическата за по-задълбочен анализ, там се яви проблем с Асцендента. Ако часът на раждане е малко по-ранен, АС се измества и цялата домификация също, интерпретацията се променя, проблематиката се измества в други домове.
И за да я проверя дали има нужда от ректификация, описах ѝ отношенията с майката, атмосферата в дома и проблемите. Просто исках да проверя дали картата работи. Ведическата карта дава доста красноречиво описание на проблема, в дълбочина. Честно казано, не очаквах такава бурна реакция от нейна страна. Оказа се, че съм нацелила най-болното място, направо изригна.
После я помолих да ми даде датата на раждане на майка си, в допълнение към това тя ми разказа цялата си семейна история. Също така сподели, че преди известно време е ходила на консултация при друг ведически астролог и тълкуванията съвпадали, особено в частта за ретроградния Марс. За мен беше важно в кой дом във ведическата карта попада този съвпад - 8ми или 9ти. Но цялата ѝ житейска история алармира за Луна/Марс в 8 дом, Раху в 4ти и Сатурн/Кету в 10ти.
А ако е имала нужда от астропсихолог, не е уцелила точния човек значи. Аз съм предиктивен астролог, за мен са важни детайлите, за да ми излезе сметката накрая. В семейната ѝ история бях въвлечена по косвен начин, просто имаше нужда от ректификация.