Точно там е проблемът, че по-скоро бих се скатала и бих оставила питащия без отговор, отколкото да му кажа неща, които са по-скоро неблагоприятни. Но такъв "деликатен" подход можеш да си позволиш, само ако не си зависим от клиента, т.е. не получаваш възнаграждение за положения труд. Отговаряш или не отговаряш избирателно. Ако говорим за платени/професионални консултации, няма начин астрологът да бяга по тъча.
---
За жената - не знам доколко става въпрос за фиктивен брак или брак по сметка /между другото, емигрирала е в друга държава/, но е имала доста неприятно изживяване. Приятелят ѝ я изоставя бременна, сега е самотна майка, спомена и за съдебно дело спрямо него - вероятно за издръжка.
---
Боже-господи, тая продължава да ме затрупва с безбройни съобщения от телефона си, които аз дори не чета и на които не отговарям! Цялото си житие-битие ми разказа - какви изследвания си направила, кога изкарала шофьорски курс.
Но има и полезна обратна връзка - спомена, че в повечето връзки попадала на болезнено ревниви партньори.
/звучи познато - понякога имам чувството, че ме следят и в астрала - не в този, а в отвъдния
/
---
Сега разбирам, че тази патица си заслужава проблемите в живота. :012:
Току що получавам поредното съобщение с императивен тон - "Още ли не сте разгледали картата ми!?!".
За пръв път срещам такава наглост и се сетих за една друга Дева с Луна в Овен. И за пръв път не се сдържах, захвърлих всякаква любезност и жлъчно я иронизирах - "Сън не спя, не се храня, не излизам навън, изолирах се от всички контакти - само твоята карта гледам!". Аман от простачки-консуматорки!
Браво, момичета, много точно сте напипали личността и сърцевината на нейния проблем! :72:
ПП. Ако знаете каква красиво опакована интелектуална жлъч ѝ изпратих. Въпреки всичко се опитах да бъда максимално деликатна, макар че такава уникална тъпота е покъртителна.