Покрай тази история се сетих за един мъж с венерин акцент с мутабелен привкус - Слънце в Телец, Луна във Везни, АС в Рак, Венера в Близнаци в точни опозиция с Нептун в Стрелец и квадратура със Сатурн в Дева. Като тинейджър се подвизаваше в ролята на местния Казанова - не пропускаше да свали някое момиче. Закачаше се с всички девойки, включително и с най-добрата ми приятелка по онова време, която беше влюбена в него. С мен беше по-дистанциран. След това следвахме в един университет. По времето на историята, която ви разказвам, момчето си имаше гадже. Една негова близка приятелка ми сподели, че момичето го преследвало и ревнувало ужасно много, а той бил влюбен в друга. И изплю камъчето, че другата съм била аз. Че гаджето му го е преследвало повярвах веднага, защото то си личеше отдалече, че тя е далеч по-влюбена в него, отколкото той в нея, но за второто не се доверих. След известно време започнахме да излизаме на кафе с момчето и открих, че всъщност не е толкова повърхностен на колкото се правеше. Имаше ум в главата си и започнахме да се сближаваме интелектуално. Изведнъж той спря да ми се обажда. Няколко месеца по-късно разбрах, че приятелката му се натресла да живее в квартирата му и забременяла от него, за да му "подскаже" да се оженят. Като научих, че е женен, се отдръпнах от него, но не защото съм супер морална, а защото осъзнах, че не изпитвам дълбоки чувства към него и го оставих да си живее живота. Години след това ми казаха, че са се развели. Не знам дали е вярно и как продължават пътищата им в личен план, защото не съм се интересувала.