Да, с къса коса съм. Най-много до раменете мога да я пускам, просто нямам качествена коса за дълга, а такова нещо като кичури не мога да си лепя. Не знам, в случая може да ме е привлякло нестандартното, в смисъл, че мъжете с дълга коса изразяват някакъв непукизъм към всичко изобщо, което си е сила в някакъв смисъл. А и аз нали съм си "консерва"... Това Водолей като мен да почне да играе по общоприетите правила, си е задушаване, но пък и не мога иначе. Просто животът го диктува това и няма как да се измъкна. Не че е трудно да махнеш с ръка и да си караш посвоему, но после какво следва?
Ребека, знам, че се бъзикаш, но - плешивите може и да са с повече тестостерон, обаче това не ги прави мъже. За да е един мъж наистина мъж се иска нещо повече от качествена ерекция. Така че нещата са относителни и няма какво да ги клишираме. Всеки случай си е отделен. както напоследък спорих с един човек и той каза, че не наема пушачи на работа и изобщо като види пушач, за него това е втора категория човек, защото "един човек като не може да пребори себе си, как ще пребори мен, или каквото и да е друго"?. Ами не знам, звучи резонно, обаче пък като се сетя какви хора пушачи познавам, които могат да смажат всичко по пътя си и са го правили, се оказва, че не трябва да се правят обобщения...