Според мен има чувства към теб - Юпитер (той) се намира в знак на твоя управител Меркурий, където е заточен. Защото е заточен, предполагам, че не се чувства комфортно. Не ми изглежда като голямо наранено его. По-скоро страда, но това е само мое предположение по картата. Ти си вътре в историята, ти общуваш с него и знаеш по-добре как стоят нещата в действителност.
Твоят управител Меркурий е във Везни - и ти си настроена на венерина вълна отвътре, но както ти самата се изрази - упорито мълчиш - Меркурий е ретрограден. Другият ти управител Луната обаче разкрива, че човекът не ти е съвсем безразличен - Луната се намира в знака и дома му. Или просто Луната е там, защото питаш за него и картата правдиво отразява темата на въпроса. Както разходящият съвпад на Луната и Сатурн (управителите на 3-тите ви домове) потвърждава състоялата се наскоро комуникация.
Но защо е този сходящ квадрат между Луната (твой у3) и неговия управител Юпитер? Не успяваш да изразиш с думи онова, което искаш да му кажеш, или потвърждава, че упорито ще продължаваш да си мълчиш (засега)?
Загубила съм форма по хорарите, но ми се струва, че човекът изпитва чувства към теб и не се чувства никак добре от сегашното състояние на отношенията ви. Затова ще рискувам и ще кажа, че му липсваш.