Според мен - не. Ти се заблуждаваш и нямаш трезва преценка. Той е ангажиран най-вече със себе си. Скоро ситуацията при него ще се промени и може да стане по-контактен заради обръщането на Меркурий директен.
Преди това неговите У1 и У5 - Меркурий и Сатурн, ще направят квадрат. Възможно е да преживее разочарования от партньор, да има спор с него.
Последният аспект на Луната е положителен за теб - секстил с неговия диспозитор и твой У3 - Венера. Още повече, че Луната е в негов знак - Близнаци. Трябва да ти се обади до 2 дни, защото горе-долу толкова са градусите до точен аспект.
Теб те разглеждам по Юпитер понеже е по-бързата планета от Нептун, а въпросът касае настояща ситуация - не далечно бъдеще. Ти си му почти на асц. Внимавай да не му досаждаш и да го обсебваш. В негов знак си - добре те приема.
И все пак твоят асц в Риби и ретро Нептун там - в заблуда си, самозалъгваш се.
Сигнификаторът на въпроса ти е Венера и тя е в неговия 12 дом. Само това не ми харесва много. Но за мен има твърде много фактори, водещи до отрицателен отговор на въпроса. Той е представен от Мерк в 1 със Слънцето - възможно е да е твърде зает за венерини занимания и да ги е игнорирал за момента и именно това да показва Венера в 12 дом.