Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1356766 пъти)

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
Re: Любовни хорари
« Отговор #1485 -: Ноември 08, 2015, 05:37:31 pm »
Сигнификаторите ви, ♂ за теб, ♀ за него, са в съвпад; ☽, управителка на твоя пети дом, е в седми — показва, че увлечението за теб се е превърнало в нещо повече, че искаш връзка; ♂ се подсилва от взаимната рецепция с ☿; ♀ е на ссамия край на знака — това може да се разчете, че за него започва нещо ново. Освен това влиза в собствения си знак, а досега е била в падение — в новата връзка ще се усеща в свои води. Не съм задълбавал повече.

Мерси много! Ще очаквам да видим какво ще стане  :)
Последен въпрос(може и друг да отговори, ако не ти се занимава) - четох, че времето, в което ще се случи нещо също може да се разтълкува по хорара. Така ли е и специално за тази карта може ли да се види?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1486 -: Ноември 08, 2015, 05:41:20 pm »
Луна в кардинален знак и кардинален дом би трябвало да носи бърз развой, но трябва да има и подкрепящи аспекти.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #1487 -: Ноември 08, 2015, 05:57:25 pm »
Мда. Ами няма аспекти Луната и туйто. Луна—Лилит за по-нажежено, ако те устройва :)

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #1488 -: Ноември 08, 2015, 07:42:52 pm »
Да, съжалявам. Огледай се за нови хоризонти и давай нататък.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13955
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1489 -: Ноември 08, 2015, 07:54:36 pm »
Здравейте, за първи път задавам хорарен въпрос. Дори до скоро не знаех за какво става въпрос в хорарната астрология,но ми стана интересно и ще търся литература...засега някой ще може ли да даде мнение по въпроса Ще започна ли връзка с Х?
ето я и картата
Домовете, описващи партньорство, любовни и интимни взаимоотношения са с разходящи, хармонични аспекти, което показва, че имате връзка, че живеете заедно или най-малко сте колеги и ви предстои комуникация/среща, кратко пътуване
Последният аспект на Луната У5 за теб е опозиция с Уран У12 в 1д- накрая любовта може да ти донесе някакво неудовлетворение, да ти наруши спокойствието, да проявиш емоционални изблици.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1490 -: Ноември 08, 2015, 08:00:17 pm »
Приключиха ли отношенията между мен и Б.? Преди време каза, че има проблем с брат си, и че ще ми звънне когато успее да го реши, но оттогава близо 2 месеца минаха?
По мое виждане не са приключили отношенията ви, предстои ви среща, общуване, ще ти се обади, както е обещал

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #1491 -: Ноември 08, 2015, 09:15:57 pm »
Акрукс, ако ти се пише - ще обясниш ли защо? Сега се уча на хорари и ще ми е полезно.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

666

• Hero Member
« Отговор #1492 -: Ноември 08, 2015, 09:49:46 pm »
Домовете, описващи партньорство, любовни и интимни взаимоотношения са с разходящи, хармонични аспекти, което показва, че имате връзка, че живеете заедно или най-малко сте колеги и ви предстои комуникация/среща, кратко пътуване
Последният аспект на Луната У5 за теб е опозиция с Уран У12 в 1д- накрая любовта може да ти донесе някакво неудовлетворение, да ти наруши спокойствието, да проявиш емоционални изблици.

Мерси, писах на лични  :)

Венера

• Newbie
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1493 -: Ноември 09, 2015, 03:35:09 pm »
Здравейте,за първи път се включвам във форума.Разглеждала съм синастрия,композит и карта на първа среща между мен и този човек.Мисля,че има  предпоставки да се случи връзка между нас,но това все още не се е случило и ето,че днес с особена сила връхлетя този въпрос.. не мога да се справя сама.Моля, за помощта ви !
« Последна редакция: Ноември 09, 2015, 03:37:33 pm от Венера »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1494 -: Ноември 09, 2015, 03:49:57 pm »
Ако дотук е имало някакви сигнали от негова страна, флиртът може да продължи.

Относно бъдеща връзка не мога да се изкажа категорично - ако се получи нещо между вас, няма да е по начина, по който ти очакваш. Квезитът не ми се вижда да е несериозен, просто в тези отношения може да се наложи да играеш по неговите правила. Поне на този етап.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1495 -: Ноември 09, 2015, 04:25:02 pm »
Здравейте,за първи път се включвам във форума.Разглеждала съм синастрия,композит и карта на първа среща между мен и този човек.Мисля,че има  предпоставки да се случи връзка между нас,но това все още не се е случило и ето,че днес с особена сила връхлетя този въпрос.. не мога да се справя сама.Моля, за помощта ви !
Мисля, че се заблуждаваш относно въпросните предпоставки да имаш връзка с този човек.
Луната е без курс и няма какво повече да се случи, от друга страна АСЦ е ранен и вероятно не си запозната напълно с нещата около този човек, Марс У8, У3 в негов 1д е във взаимна рецепция с Меркурий У1 за него- може да му харесва да флиртува на приказки. Венера у3 з атеб ще извърши квадрат с Плутон У3 за него- предстои ви прекратяване на общуване/срещи.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1496 -: Ноември 09, 2015, 05:29:46 pm »
Картата на въпроса не е актуална, датата е 17 ноември, още не е настъпила.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1497 -: Ноември 09, 2015, 05:30:37 pm »
здравейте, включвам се с молба за мнение за тази хорарна карта. Въпросът е има ли Х все още чувства към мен? (мой бивш) Благодаря  :)
Картата е за 17-ти ноември, а днес сме 9-ти  :)

666

• Hero Member
« Отговор #1498 -: Ноември 09, 2015, 05:31:58 pm »
Картата е за 17-ти ноември, а днес сме 9-ти  :)

Объркала съм! Сега ще направя актуална.

Ето картата, въпросът е същия -Дали Х (бивш приятел) има все още чувства към мен?

« Последна редакция: Ноември 09, 2015, 05:35:10 pm от 666 »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #1499 -: Ноември 09, 2015, 05:46:40 pm »

Ето картата, въпросът е същия -Дали Х (бивш приятел) има все още чувства към мен?

Оста АС/ДС е в знаци, които дават трайна нагласа, свързват се с постоянство, трудно прекъсване на отношения.

Луната е без курс - дотук нищо може да не се е променило. Съвпада със Спика - благоприятна звезда, само позицията ѝ в 6 дом не ми се вижда да има нещо общо с въпроса. За трайни нагласи може да загатва и Сатурн в неговия 7 дом.

Твоят сигнификатор вече е преминал в собствен знак, съвпада със СЛВ в твоя 5 дом - сега би била в по-изгодна позиция. Неговият сигнификатор още е в последните градуси на знака, но скоро предстои да премине в знак, където ти имаш повече сила. Но Марс и Венера вече са съвпаднали - става въпрос за нещо, което се е случило помежду ви. Венера в знака Дева не е била в позиция, в която да се чувства уверена и налагаща се.