Не, не сме разделени. За целите - просто ще кандидатствам по един проект, който може да доведе до повишение и поемане в определена кариерна посока, но това не е в противовес с партньорството ни. Искам да съм с него и се боря - била съм наранявана, но не съм прекратила връзката, точно защото го обичам. Просто искам да знам дали той ме обича, защото започнах да се съмнявам. Ако мога да опиша неговото поведение с една дума - то е Апатично - просто е зациклил, не се старае и вече започна да ми писва.
В картата е представен от ретрограден Сатурн- няма как да не е зациклил, но това не го прави Апатичен, с Нептун в 1д може да е по-мекушав, но също да е идеалист, като настоящата му любов не покрива тези идеали- Меркурий У5 за него е квадратирал Нетун У2- може да не разполага с достатъчно пари за развлечения, а това да му пречи да има пълноценна любовна и интимна връзка връзка, тъй като Меркурий е и У8 за него. Замислен е също за кариерата си, за израстване в нея и като цяло, тъй като Сатурн У1 е в негов 10д. Сатурн е във взаимна рецепция с Плутон в твоя 5д, с който Луната У12 ще извърши съвпад- неудовлетворението в любовта, свързано с минали преживявания и конкретно с него ще продължи, чувствата ти са в известна степен маниакални, а това би стреснало всеки, дори силен и стабилен мъж, а твоя човек от една страна е стабилен, но от друга е нервак, слонен към резки и неочаквани промени, все пак е представен и от Уран У1 в 3д, който е в разходяща опозиция с Марс У3- може би не намира подходящите думи да изразява себе в добра светлина, което не го прави непременно лош човек, на който да не може да му се вярва.
Мисля си, че ти сама за себе си трябва да решиш доколко го обичаш такъв какъвто е, преди да питаш той дали те обича.