Здравейте, моля Ви кажете : Това ли е края на връзката ни ? Снощи приятеля ми с който сме заедно от няколко години, че иска да прекратим отношенията си, а преди дни говорихме да създадем дете. Попитах дали има друга не отговори категорично ! Помогнете какво се вижда в картата. Благодаря
Корея вече ти е отговорила, да допълня още нещо.
Не е изключено отдръпването му да е психологическа реакция, особено ако става въпрос за първо общо дете. Понякога в такива ситуации мъжът получава паник атака, представяйки си бремето на отговорността и как досегашният му начин на живот рязко се променя, и дава на заден ход. Може да му е нужно малко време за размисъл.
Но ако по-задълбочено разгледаме хорарната карта /скритите мотиви, стоящи зад въпроса/, нещата не изглеждат далеч толкова прости. Споменаваш, че става въпрос за дългогодишна връзка. Според мен, ако в отношенията ви е назрявало някакво несъгласие, несинхроничност в начина, по който си представяте вашите бъдещи перспективи, разговорът за дете може да му е подействал така провокативно и да е отпушил насъбралото се напрежение.
...............................
И все пак въпросът е друг, дали това е краят. Луната е без курс, затова засега не бих очаквала съществена промяна. Освен ако не е проработил квадратът ѝ с Уран в 8 дом. Ситуацията обаче не е особено изгодна и за двама ви, назрява напрежение във връзката. По-скоро не е готов за дете и си търси причини да ”избяга” от ситуацията.
---
Редактирах, защото описанието е твърде лично и не ми се вижда редно да се развява като байрак в някой форум. Нито е училищен практикум по астрология тук.