Мили хора,
Лятото е в разгара си, както и моето тотално объркване и оплескване в сферата на любовта и трепетите. Съвсем се сбъгясах от тази жега. Бях решила, че повече няма да се занимавам с глупости, ама на- май ще направя огромна такава..
Историята на кратко- най-близкият ми приятел от много години- човекът, който най-много държи на мен и е винаги до мен. Никога не е имало нищо между нас, но в последно време твърде много хора ме питат дали сме заедно..
Та реших да пусна един хорар и да видя дали би имало някаква промяна в нашите отношения?
Въпросът: Ще има ли промяна в нашите отношения? Ще прерастне ли връзката ни с него повече от приятелство?
Първи дом е във водолей с У Уран в Овен във 2ри дом и Сатурн в Стрелец в 10 ти. Допълнително има и ретро Нептун в 1ви дом. Луната е във Везни в 8ми дом. Според мен този Нептун силно ме обърква.
Понеже той ми е приятел гледам 11ти дом, който е в Стрелец с У Юпитер, който е в мой 8ми дом, но негов 10 ти дом. Юпитер няма аспект с нито един от управителите, нито с луната.
Тъй като питам за любов ще погледна 5ти и 7ми дом.
5ти дом е в Близнаци с У Меркурий в 7ми дом. Неговият 5ти дом е мой 3ти е в Телец с У Венера, която в моя 7 и негов 9ти дом. Меркурий и Венера са в съвпад.
7ми дом е в Лъв с У Слънце, което е в същия дом, заедно с Венера и Меркурий.
Неговият 7ми е мой 5ти с У Меркурий.
Цялото това струпване на планети в 7ми дом, както секстилът на Луната със Слънцето след 3 градуса малко ме кара да си мисля, че ще има нещо ( въпреки Нептун). Вие как мислите?