Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1354433 пъти)

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
Re: Любовни хорари
« Отговор #2685 -: Ноември 27, 2016, 01:13:55 pm »
Не не се притеснявам от баща ми изобщо ,просто страшно много ми се иска детето ми да има нормално семейство и баща й да си е при нея,чувствам се така все едно съм се провалила във всичко в тоя живот.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #2686 -: Ноември 27, 2016, 01:17:51 pm »
Нормално семейство се създава с нормален партньор, а не с истерик.
Не е като да не си го видяла що за стока е, значи така си преценила, че е подходящ и че можеш да го обичаш такъв.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
« Отговор #2687 -: Ноември 27, 2016, 01:22:07 pm »
Да така е ,а и аз не съм казала,че съм спряла да го обичам,но явно така като гледам чувства имам само аз,но не и той.Явно найстина съм голям провал не можах да я износя,сега се оказва,че и семейство не мога да й дам.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2688 -: Ноември 27, 2016, 01:31:27 pm »
Според мен просто не си случила на мъж. Но да си имала очи, като си го гледала. Не е провал, а житейски урок. Може би просто не си преценила, че тоя мъж с присъщия му характер е труден за създаване на семейство и съжителство. И не е като да не се е провалял в отношенията и с други жени. Той затова толкова се перчи. Изгражда психологически защити чрез вменяване на вина и чувство за малоценност на отсрещната страна. Иска да покаже, че все жената е виновна за неуспеха на неговите отношения.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #2689 -: Ноември 27, 2016, 01:42:51 pm »
Аз  бих препоръчала една много полезна книга на Аделина, но на лични :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

adelina

• Hero Member
« Отговор #2690 -: Ноември 27, 2016, 01:48:54 pm »
Благодаря ви за отделеното време найстина.

adelina

• Hero Member
« Отговор #2691 -: Ноември 27, 2016, 07:49:03 pm »
Как мислите дали изобщо иска малката или не му дреме изобщо.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #2692 -: Ноември 27, 2016, 08:04:18 pm »
Ох, Аделина...

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #2693 -: Ноември 27, 2016, 08:59:05 pm »
Господи...и хора като мен си мислят, че не са достатъчно зрели и отговорни за деца. А планктона се множи.

П.П. Четох, четох. Ядосвах се. Пък накрая не се сдържах. Кой - както може се втурнал да помага. Ама хора, вие в равно поле наливате  - то няма запълване. Не се хабете.
Нека детето да е здраво и с много късмет.

По хорара на 666: има интерес, но и двамата сте водени от прагматизма. Не е бурна емоция. Ти си по-привлечена.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2694 -: Ноември 27, 2016, 09:34:35 pm »
Кой - както може се втурнал да помага. Ама хора, вие в равно поле наливате  - то няма запълване. Не се хабете.

Тоя път вече съм го минала – с една приятелка навремето, поставена в сходна ситуация. Резултатът беше нулев, все едно хвърляш грахови зърна в стената и после рикошират. За мен – поредната обеца на ухото да не правя добро за консуматори. За нея – смучене на енергийни, материални и емоционални ресурси, като изиграе умело върху струната на състраданието и жалостта. Не бях чула версията на мъжа ѝ и инстинктивно се хвърлих да я "спасявам"... от собствената ѝ глупост и малодушие.

И въпреки това пак реагирам, ако някой изпадне в трудна ситуация. Междувременно и аз може да съм изпадала, ама на кой му пука?  ;D

Но за Ади имам усещането да е с девствено-незлоблив мозък, струва ми се неопетнен от дребни тарикатлъци. За някоя друга вече сериозно бих се замислила доколко е искрена. Разбира се, съвсем не искам да кажа, че в споделената ситуация има само един виновен и това е мъжът.

adelina

• Hero Member
« Отговор #2695 -: Ноември 27, 2016, 10:06:29 pm »
В мен няма никаква идея за отмъщение или нещо такова,даже неискам и финансовата му помощ ,ако найстина не ни иска мен и малката .Просто тайничко се надявам и на мен да ми е писано ,някъде поне мъничко щастие в тоя живот.
« Последна редакция: Ноември 27, 2016, 10:09:46 pm от adelina »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2696 -: Ноември 27, 2016, 10:10:43 pm »
По-горе коментирах моята наивност, с която помагах на приятелки. Не говорех за теб и твоите мотиви.

А има и актриси, които могат да те убедят /да се опитват/, че слънцето изгрява на запад.  :012:

Просто тайничко се надявам и на мен да ми е писано ,някъде поне мъничко щастие в тоя живот.

Ако говорим за "мъничко щастие", ти си със съвпад на Луна и Юпитер в 5 дом. А символиката на този дом нали се сещаш каква е? Не е като да имаш афликтиран малефик там, който да поставя радостта с децата под въпрос.

Та ти си със силен Раху в изгряващия знак и Кету в 7 дом, при това с Ардра на Асцендента. Много ми е интересно как се оставяш партньорът все да те (ръ)ководи? Програмата на възлите е друга. Но в тази двойка знаци се дава възможност проблемите в отношенията да се решават чрез консенсус. И Юпитер като у7 във ведическата карта не ти е слабо поставен, дори формира благоприятна йога в 5 дом. Не бих казала, че си съвсем без късмет. Имам чувството, че по някакъв начин сама си саботираш късмета, като се хвърляш заслепена в отношения, които изначално са деструктивни за теб, и трудно излизаш от такива връзки. С тенденция да стават симбиотични – единият сипва отрова, другият я поглъща и моли за още.

« Последна редакция: Ноември 27, 2016, 10:29:45 pm от Lilla »

adelina

• Hero Member
« Отговор #2697 -: Ноември 27, 2016, 10:19:16 pm »
Явно само и единствено времето, ще покаже какво ще стане, аз просто тайно ще се надявам, все пак да реши да се съберем,да не ни зареже и така.

adelina

• Hero Member
« Отговор #2698 -: Ноември 28, 2016, 07:48:52 am »
По-горе коментирах моята наивност, с която помагах на приятелки. Не говорех за теб и твоите мотиви.

А има и актриси, които могат да те убедят /да се опитват/, че слънцето изгрява на запад.  :012:

Ако говорим за "мъничко щастие", ти си със съвпад на Луна и Юпитер в 5 дом. А символиката на този дом нали се сещаш каква е? Не е като да имаш афликтиран малефик там, който да поставя радостта с децата под въпрос.

Та ти си със силен Раху в изгряващия знак и Кету в 7 дом, при това с Ардра на Асцендента. Много ми е интересно как се оставяш партньорът все да те (ръ)ководи? Програмата на възлите е друга. Но в тази двойка знаци се дава възможност проблемите в отношенията да се решават чрез консенсус. И Юпитер като у7 във ведическата карта не ти е слабо поставен, дори формира благоприятна йога в 5 дом. Не бих казала, че си съвсем без късмет. Имам чувството, че по някакъв начин сама си саботираш късмета, като се хвърляш заслепена в отношения, които изначално са деструктивни за теб, и трудно излизаш от такива връзки. С тенденция да стават симбиотични – единият сипва отрова, другият я поглъща и моли за още.
                                                                                                            По принцип това ,което си казала,че се оставям партньорът да ме води за носът,се случва последните няколко години,преди не е било така,предполагам че е някакъв период и го отдавам на транзитът на Плутон през 7 дом.

Resnitsa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #2699 -: Декември 01, 2016, 02:36:30 am »
Здравейте,

въпросът ми е: Ще ме потърси ли И.? (назован е по име)

Предисторията - познаваме се от 4-5 месеца, излизали сме само в компания на общите приятели, чрез които се познаваме. Наскоро направихме уикенд извън града с компанията и нали знаете, на път по-лесно се опознава човек какъв е  :012: Харесах го, струва ми се че и той не остана безразличен. На това пътуване обаче беше дошла една девойка, с която разбрах че се познават по-отдавна и която има мераци към него, а може и да са имали нещо преди, не знам със сигурност.

Та, ще ме потърси ли? Разбира се имам предвид дали ще го направи с любовни намерения.

Благодаря!
Чувствам се добре!