Пак съм аз в тази тема, Надявам се на кой да ми отговори, а що се отнася до това дали бих учила астрология да бих и когато мога да чета го правя, но просто не дам сигорна в знанията си, което не означава, че не съм се е опитвала сама да си разчита картите. Този път въпросът ми е без различна ли съм му на въпросният мъж назован е по име, защото вече наистина не мога трезво да преценя ситуацията.
слънцето и у7 указват мъжа
венера и у1 жената във връзката
у1 И у7 свързват вз по достойнство по триплицитет
юпитер е нощен упр.- триплицитет в знака на меркурий
меркурий е нощен упр.- триплицитет в знака на юпитер
взаимно ви свързва дружба,приятелство,умерена симпатия,удобно и топло,но без страст
слънце и венера са съвпад,но венера е изгорена,ретроградна и в изгнание,а слънцето екзалтация,асп. е разходящ,т.е мъжът ти в началото е бил страстно увлечен,но недълготрайно,
докато ти венера,изгнание в знака на слънцето,знаеш какво представлява той и си враждебно настроена,което би прераснало в ненавист,но ретро все се връщаш
венера и юпитер,който те сигнифицират са ретро,твоята слабост е непостоянството,не знаеш какво искаш ,постоянно променяш св.намерения, отдръпваш се , криеш информация
променяш мнението си,създаваш трудности, пречки на развитието,връщаш към стари ситуациии вместо да продължиш напред
луната ко сигнф. на теб,е минала критичния 9 гр.на фикс.знак,което означава преминала криза,скарване,намаляваща,промените са маловажни и ти ще ги превъзмогнеш
посл.асп е секстил с у2,финансовата зависимост ви държи