Akruks,
благодаря за отговора. Попитах отново, защото се промениха обстоятелства. Той не е искал да изневерява на приятелката си с мен, така че не мога да кажа как ще се държи в бъдеще, с нея или други хора. Не съм искала да остави другия човек заради мен. Исках яснота, защо ме търси, а не иска нищо от мен, защо му беше цялото това нещо. Защо не ми каза в прав текст какви са му намеренията. И си права, че сигурно щеше да ми загрее телефона, ако ме харесваше... Но той каза, направи други неща, които повече ми показваха, че има близост. Затова и питах, според мен, сигурно греша, конкретен въпрос: "Харесва ли ме?". Обърках се за неговият У1, тъй като гледах, че се пада в мой 6ти дом - управляван от Дева и гледах една таблица, според, която Юпитер е в изгнание там. Но това няма значение...
Сафо,
точно заради неговите думи и постъпки, които споменах току-що, не мога да го възприема като "играч", а и вече месеци, не получих яснота от него самия. Не го очаквах, да, тъжна съм, да, занимавам всички ви тук с проблемите си, защото недоумявам поведението на един интелигентен и смятам, мил, човек. Ако не смятах, че има нещо много сбъркано в цялата ситуация, нямаше въобще да си задавам въпроси относно този човек, който изглежда като "играч, който е търсил забавление и който кръшка". Не ми пасва, може и да е точно така... Внимавам със здравето, доколкото мога да внимавам - разстроена съм, плача, без фокус на работа, напълнях, защото тъпча всички емоции навътре. И точно заради "големият интерес" постоянно ви занимвам, защото търся някакво обяснение....
Хубав ден на всички.