akruks,
Ще ме насочиш ли съвсем малко за времето в което ще прекъсне връзката си? Предполагам до месец, два? - шест месеца
И ми е интересно, дали ще разкрие връзката си с другата жена на нас, тези от семейството.
У5 / У12 Венера, предполагам любовницата му е в тригон с Луната, което показва развитието на събитията.
Ти я знаеш, виждала си я. Не само Луната, Венера е в сходящ секстил с неговия У1 Меркурий. Ще я заведе у дома си, след като скъса с настоящата, но и с нея до брак няма да стигне
akruks ,
Давам ОВ, за това, тъй като минаха 6 месеца.
Все още са заедно, даже започнаха да правят ремонт в апартамента.
В събота бях там, като си мислих, че ще стоим само докато мъжът ми и деверми натоварят едни кашони с книги, но се застояхме малко повече.
И да не казвам каква мизерия и мръсотия беше там. Имах чувството че не е чистено откакто се изнесохме на квартира с мъжът ми през 2014г.
И като ме видяха и мен там, хич не им стана приятно, особено на госпожицата която вървеше с високо вдигнната глава и вирнат нос. Защото им видях мизерията.
А мъжът ми, докато си ми ръцете в банята се погнуси и каза, че в този апартаметн никога не е било по-мръсно до сега.
Вярно е че е старо, и при нас банята е стара и част от кухнята, но не е мръсно.
А вчера свекърва ми ме сюрпризира, че в края на този месец ще идат да живеят вкъщата ни, но горе при тях за 3 седмици, докато трае ремонта на банята и тоалетната.
И аз направо изпаднах в шок и ужас. И не знам какво ще правя. Макар, че те ще са горе, само дето ще минават през коридора ни, за да излязат през входната врата, но все пак е много неприятно да има и други хора.
Моята кума и майка ми ми казаха, че 1-вата седмица ще е ок, втората ще започнат да се гледат на криво и 3-тата ще започнат да се карат :85: защото няма да се понасят, тъй като тази девойка е много първобитна.
Не знам... просто е егати "подаръка" за рожденият ми ден...