Рада, в литературата навсякъде пише, че гледаме аспекти на бързи към бавни планети. Аз обаче директирам, връщам също така по-бавните към по-бързите, към куспиди на домове и т. н. Понякога има впечатляващи неща. Попитах преди 2 години какво е събитието, защото когато върна Марс с 2градуса, прави точен аспект с Луната. Сега предстои луната да направи аспект с Марс.
За многото жени съдя по 7 дом на мъжа, който е 1ви за жената. Всички планети в негов 7 дом описват жените му. Щях да пиша, че има чужденки между тях, заради Юпитер в негов 7 дом. Там са Венера и Сатурн също. Сатурн е на трон, юпитер също, а Венера са многото връзки, стрелец подвижен знак, приключенски.
Направи ми впечатление, че Луната като у8 дом за жената ще премине в рак след 5 еденици време, твърде вероятно е тя да сзачене след 5 месеца, 5 години.
Въртя хороскопа през знаците, тоест луната сега е в близнаци, но преди 6 месеца, или 6 знака е била в стрелец, а Венера в близнаци. Това са си мои разсъждения, аз си ги измислих, експериментирах.Работят чудесно. Така върни Юпитер върху Венера и попитай жената какво е събитието. И обратното, Венера ще направи съвпад с Юпитер. Преди около 6месеца от когато е връзката им за ележи само като върнеш Юпитер у1 и Меркурий у7 какво се случва. Юпитер идва в 20гр.стрелец.юеркурий 20гр.скорпион