Здравейте мина много време откакто сме разделени с човекът,но не мога да го забравя и се чудя той има ли още интерес към мен и изобщо бил ли е някога искрен с мен или ме е лъгал през цялото време,чувствам се някак използвана .
вижда се по картата, че имаш чувства към него, но не са взаимни, тъй че освободи сърцето си за друг
не те е лъгал, просто не ви се получава, защо мислиш някой, на когото не му пука за теб 
Акрукс, случайно влязох и погледнах картата. Може ли с учебна цел да обясниш защо я разчиташ така? Може би нещо бъркам в разглеждането на хорара, но съм на противоположното мнение и затова твоят прочит ме заинтригува.
Тя е представена от екзалтиран Марс, Венера - мъжът, е в Овен, където тя е на трон. Венера в Козирог пък си е в земния триплицет. До тук бих казала, че той е дори по-увлечен. Чувствата са на лице. Сигнификаторите им се виждат, но са в знаков квадрат, което показва, че въпреки желанието не им се получава.
Луната не пренася светлина между двамата - има само минорен аспект с неговия У1/У5. Да не би това да е причината за твоя отговор? Според мен аспектите на Луната пак потвърждават, че въпреки чувствата липсва синхрон и общ език.