Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1364624 пъти)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
Re: Любовни хорари
« Отговор #5100 -: Март 06, 2021, 10:47:38 pm »
Имам връзка с В. от близо 5 години.
Вчера направи голяма издънка и съм ужасно разочарована и обидена.
Ще ми се да е края и съм готова на тази стъпка.
Въпросът ми е : приключиха ли отношенията ми с В.?

Благодаря
Мисля, че не. Предполагам, че имаш симпатии и към друг, но и той ще те разочарова по някакъв начин. 

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #5101 -: Март 07, 2021, 11:07:57 am »
Мерси и на двамата!)

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #5102 -: Март 07, 2021, 11:50:14 am »
Харесала съм си човек, с който сме общували съвсем малко и то само по служебни теми. Още като го видях на камера (знаете, covid-19) и бях ...  :o :-* ... Нещо ме привлече в този мъж.

Мисля за него, не съм му показвала интерес, защото е непрофесионално. На една среща се усмихвах и пусках някакви леки шеги, но нищо повече. Добавих го в LinkedIn, прие ме и дотам. Много е вероятно да не ме харесва, след като досега нищо не е предприел. И без астрология е ясно, че ако един мъж те харесва, то той ще ги то покаже много ясно, но знаете как сме жените и как все фантазираме...! :( Все пак реших да попитам астрологията. Качвам снимка на хорара.

Прави ми впечатление, че той - Юпитер ще направи точен съвпад с мен - Мерк, утре или други ден, и двамата се падаме в мой 10ти дом (работа).
Луната обаче е в падение - Козирог, и не знам как да тълкувам.

10:50, 7 март 2021, София

Бихте ли помогнали?
I deserve the best.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #5103 -: Март 07, 2021, 01:01:29 pm »
Въобразявам ли си, че Х ме харесва?
Има някакво сексуално напрежение, но като че ли ти си тази, която проявява повече интерес. Другото е, че малко познаваш този човек.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #5104 -: Март 07, 2021, 01:08:18 pm »
Харесала съм си човек, с който сме общували съвсем малко и то само по служебни теми. Още като го видях на камера (знаете, covid-19) и бях ...  :o :-* ... Нещо ме привлече в този мъж.

Мисля за него, не съм му показвала интерес, защото е непрофесионално. На една среща се усмихвах и пусках някакви леки шеги, но нищо повече. Добавих го в LinkedIn, прие ме и дотам. Много е вероятно да не ме харесва, след като досега нищо не е предприел. И без астрология е ясно, че ако един мъж те харесва, то той ще ги то покаже много ясно, но знаете как сме жените и как все фантазираме...! :( Все пак реших да попитам астрологията. Качвам снимка на хорара.

Прави ми впечатление, че той - Юпитер ще направи точен съвпад с мен - Мерк, утре или други ден, и двамата се падаме в мой 10ти дом (работа).
Луната обаче е в падение - Козирог, и не знам как да тълкувам.

10:50, 7 март 2021, София

Бихте ли помогнали?
Очаква ви съвместна работа. Шеф ли ти е?

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #5105 -: Март 07, 2021, 01:18:46 pm »
Да, Уран, аз съм доста под него. Работя за фирма ХХ, която работи за тяхната фирма УУ :)

Никога не сме работили пряко, но нашата фирма ХХ винаги трябва да се отчита и да угажда на УУ.

Много благодаря за твоя отговор! :-*
I deserve the best.

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5106 -: Март 31, 2021, 04:12:42 pm »
Здравейте, мога ли да помоля за помощ за този хорар. Въпроса е "Приключи ли връзката с Х". Това че има положителен аспект означава "да приключи" или "не". Не мога да се ориентирам дали трябва да се абстрахирам от въпроса и да отчета само "да". Благодаря!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5107 -: Март 31, 2021, 07:00:54 pm »
Здравейте, мога ли да помоля за помощ за този хорар. Въпроса е "Приключи ли връзката с Х". Това че има положителен аспект означава "да приключи" или "не". Не мога да се ориентирам дали трябва да се абстрахирам от въпроса и да отчета само "да". Благодаря!
аспектът е сходящ, ще се съберете скоро

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5108 -: Март 31, 2021, 07:20:57 pm »
аспектът е сходящ, ще се съберете скоро
Благодаря ти Акрукс, не знам уж се разбрахме че приключваме, ама може да има рестярт

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #5109 -: Април 01, 2021, 09:42:56 pm »
Един импулсивно направен хорар...  :)

"Ще имам ли шанса в следващите 6 месеца да срещна любовта? Ще се влюбя ли? Ще срещна ли подходящ мъж за стартиране на връзка?"

Благодаря!
« Последна редакция: Април 01, 2021, 09:52:12 pm от romantica »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2142
« Отговор #5110 -: Април 01, 2021, 10:16:25 pm »
Хорарът изглежда многообещаващ като аспекти между У7, У3 и У5, но заради положението на Марс и Венера по домове по- скоро съм за Не.
Вероятно е да има платоническа връзка или такава, в която има препятствия тя да се осъществи .
Дето се вика, не мога да го обясня астрологично, “ звездите ми го говорят”.
Ще се радвам да греша и на патерица -ЧРД, отнесох се да пиша в съответната тена. Бъди здрава и обичай  себе си , тогава любовта сама ще те намери!
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

romantica

• Hero Member
« Отговор #5111 -: Април 01, 2021, 10:26:53 pm »
Благодаря, Корея :) Щастлива и вдъхновяваща пролет ти пожелавам!

Аз отново не знам дали коректно съм задала въпросите... Докато правих картата мислих за 1001 неща, ама викам си "Айде, пускай, нали е 1-ви април!"  ;D

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1312
« Отговор #5112 -: Април 02, 2021, 04:26:08 am »
Романтика, като цяло и аз не съм положително настроена по хорара. Мисля, че ще се появи, но ти ще се дръпнеш, като че ли всичко остава само думи, разговори, макар теб да те интересува друго. Вероятно женен или обвързан, кръшкач. Отговорът ми е не и ти сама ще избягаш.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5113 -: Април 02, 2021, 09:26:32 am »
Романтика, Луна във 2-ри дом, това е което в периода те вълнува най-силно,. Наистина "искаш да имаш", ангажирана е оста на желанията, но какво точно ?! Задала си 3 въпроса- Луна Стрелец, няма конкретика какво искаш  да "оцелиш", просто стреляш. Ти си Марс и Луна, в опозиция, има разминаване между нужди, потребности и действия.  :)
« Последна редакция: Април 02, 2021, 09:33:37 am от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

romantica

• Hero Member
« Отговор #5114 -: Април 02, 2021, 12:14:47 pm »
Много ви благодаря Люба и Рени :)

Много ги мразя тези семейните или обвързаните кръшкачи. Избягвам ги.

Да, основно мисля за работата и други неща са ми приоритетни, но се замислих, дали е възможно точния съвпад на сол.Венера/Слънце върху нат. съвпад Слънце/Юпитер да ми донесе споделена любов та, затова и пуснах хорара ;D