Новак,нямам представа за Сатурн.Ако искаш да разчепкаме хорара,трябва да си много искрена.Сатурн е у3,у4 домове при теб и в аспект квадрат с асц.Възможно е нещо при родител,твой ,или на човекът за когото питаш .Автомобил,брат/сестра....
Ти си представена от скорпион.Това е знак ,който се свързва с операции,инциденти,чужди пари,секс,детективски наклонности,изследване на незримото,психология и др.
Марс ,планетата от която си представена е в рак.Там Марс не се чувства добре,не е у дома си.В 9ти дом.Далече,край на работа,край на здравословен проблем.Посещение на специалист,например нещо гинекологично,или пък проблем с дясно око да си имала.Пътуване до роднини,на гости,срещи /общуване с жени.Марс е твоето тяло.Какво се е случило преди около 5 ед.време?Може да си похапнала 5 мин.преди да пишеш,възможно е преди 5 месеца и 5 години да е имало събитие по ЛУна/Марс в твой 9ти дом,или 12 на родител,или 3ти на човека за когото питаш.Луната е силна ,на трон ,но не и Марс.Душата ти(ЛУната),вероятно копнее за дом,семейство,жилище,да е майка......По 9ти дом е висшето образование,партн.на твой брат/сестра.Домът на Бог.Може да си ходила някъде,където има река,езеро,при роднини.В болнично заведение.
И все пак някой ти е препоръчал този човек,което означава,че той е извършвал услуги и на други хора,въпреки,че това не му е постоянната работа.
Слънцето е у10 дом и е в 7ми дом.Възможно е при твой родител да има смяна на статус,нещо в работата.Издигане например.Луната е у9 дом и ще направи аспект със Слънцето в 7ми.Твоята надежда/цел,мечта ,статус (10 дом)за партньорство -Слънце в 7ми ,вероятно ще се осъществи заради сх.аспект на Луната у9,подписи,договори,комуникации,сделки,брак.
Луната-душа,Марс-тяло,Меркурий-мисли/ум.
Душата и тялото са в един знак,копнеят за едно и също,има хармония от тази гледна точка,но умът ,въпреки,че е "буден"на трон,се чуди на къде да хване,като муха без глава...ще премисля,чопли,връща назад.....в 8ми дом
Незнам,всякакви неща има.Венера у12 твой дом е на к8?Леля/чичо......преподаватели,чужбина.
Тайни ,12 дом(везни)В 8ми дом,близнаци.