Цитат на: Venus в Февруари 17, 2022, 06:52:01 pmЦитат на: Venus в Февруари 16, 2022, 11:49:57 pmИзвинявайте, че пак аз, но... "Ще имам ли връзка с Х?"На мен ми се струва, че приключихме, а и май и хорара го потвърждава, но ако може някой да го погледне. Ще съм много признателна.Никой ли няма желание да се включи?Моят прочит на картата е : въпреки предстоящият тригон на Луната към Венера и Марс, Марс се отдалечава от Венера (т.е. аз от него... Само дето не искам да се отдалечавам, а просто му се обидих), а и като няма връзка между 5-тите и 8-ите....значи отговор "Не".Но, все пак реших да питам за друго мнение. Ти си по Плутон, Венера ще се съедини с него, Луната е с последен хармоничен аспект с него, при него е У3, може да те потърси, покани на среща.
Цитат на: Venus в Февруари 16, 2022, 11:49:57 pmИзвинявайте, че пак аз, но... "Ще имам ли връзка с Х?"На мен ми се струва, че приключихме, а и май и хорара го потвърждава, но ако може някой да го погледне. Ще съм много признателна.Никой ли няма желание да се включи?Моят прочит на картата е : въпреки предстоящият тригон на Луната към Венера и Марс, Марс се отдалечава от Венера (т.е. аз от него... Само дето не искам да се отдалечавам, а просто му се обидих), а и като няма връзка между 5-тите и 8-ите....значи отговор "Не".Но, все пак реших да питам за друго мнение.
Извинявайте, че пак аз, но... "Ще имам ли връзка с Х?"На мен ми се струва, че приключихме, а и май и хорара го потвърждава, но ако може някой да го погледне. Ще съм много признателна.
Привет на всички Забелязах тази тема и аз имам въпрос, но не знам какво точно да прикача, за да видим дали може да се отговори на въпроса ми.Ще ми помогнете ли?
Цитат на: Svetla в Февруари 24, 2022, 01:13:43 pmПривет на всички Забелязах тази тема и аз имам въпрос, но не знам какво точно да прикача, за да видим дали може да се отговори на въпроса ми.Ще ми помогнете ли? построяваш карта с дата, час и координати на населеното място в което се намираш при задаване на въпросът.
Благодаря, Сафо. Ето я картата. Въпросът ми е влюбен ли е мен? И всичко, което може да се извлече в тази насока... Здравей,координатите на гр.Пловдив не са тези,които са зададени в твоята програма,оправи си настройките,защото картата не е вярна.Иначе,мисля,че ти си тази,която е повече привлечена и влюбена отколкото той.
ЦитатБлагодаря, Сафо. Ето я картата. Въпросът ми е влюбен ли е мен? И всичко, което може да се извлече в тази насока... Здравей,координатите на гр.Пловдив не са тези,които са зададени в твоята програма,оправи си настройките,защото картата не е вярна.Иначе,мисля,че ти си тази,която е повече привлечена и влюбена отколкото той.
Благодаря Аска.Сега дали е правилно?Цитат на: Aska в Февруари 24, 2022, 04:27:19 pmЦитатБлагодаря, Сафо. Ето я картата. Въпросът ми е влюбен ли е мен? И всичко, което може да се извлече в тази насока... Здравей,координатите на гр.Пловдив не са тези,които са зададени в твоята програма,оправи си настройките,защото картата не е вярна.Иначе,мисля,че ти си тази,която е повече привлечена и влюбена отколкото той.
Не виждам градуси на планети.Ако качиш нормална карта, която се вижда, ще се постарая. По тази, така поставена, отговорът ми е Не
Светла, направи си картата в astro.com и я качи тук.Free horoscopes -> Extended chart selection - > Chart type: Natal chart Wheel
Благодаря Ето я.