Здравейте, отново,
Съвсем забравих, че има ретро планети, за да не задавам въпрос точно сега
но някак така го почувствах. И самия факт, че не съм се замислила е предопределило да задам въпроса точно сега. И там е проблема
и двата основни сигн са ретро и не мога да си разчета картата сама
Затова, може ли някой желаещ да помогне?
Въпросът е: Х ще ме потърси ли отново? (без значение дали ще звънне или пише).
За мен отговорът май е НЕ. Ретро Юпитер в Овен (аз), ретро Мерк във Везни (той). Двете планети са в опозиция, но разходяща, тъй като скоро нали Меркурий ще стане директен. На всичкото отгоре Мерк ще се върне обратно в Дева и ще направи съвпад със Слънцето - негов У3 (ще изгори
) и мозъкът му ще се изпържи - най-вероятно това ще го възпрепятства да ме потърси. Още повече Луната е в опозиция с ретро Сатурн (моят У3). Двата У3 нямат контакт, няма и да имат. Лееееко се колебая какво ще стане когато Луната (от негов 3 дом) направи точна опозиция с моя У3 - най-вероятно нищо? То май това й е последния аспект на Луната, ако виждам добре.
Съвсем се омотах с тия ретроградни планети. Хелп, плийз
П.П. пък така се надявах да ме потърси, че да имам повод да му тегля едни хубави, за последен път
П.П.2 така ли ми се струва или Венера (негов У5) + Слънцето (У3) + той самия в негов 4 дом означава, че ще се завърне при някоя друга негова бивша Венерка