Харесвам един човек.
Мога ли да се надявам на някакво положително и взаимно развитие в бъдещ план? Харесва ли ме и той, назован по име?
Чувствам се доста объркана, но не мога да си го избия от главата. Постоянно е в мислите ми. Затова пускам и хорара.
Благодаря!
Представена си от знак риби с управители Юпитер и Нептун-романтика,тайни,мечти,вяра.Той е представен от дева-земен,практичен знак-Меркурий е в скорпион ,съвпад Слънце на негов к3.Интересно дали е на път ,или в среща,възможно е да има неволи около кола/транспотрно средство,или вид обучение.Меркурий в скорпион няма достойнства ,но дава дълбок,проникновен ум,ревнив и /или сексапилен човек.Ти си представена от тронови планети,ъглови,имаш възможността да действаш.Неговият и твоят сигнификатор са в тригонни знаци,но орбисът е голям.Все пак ,да,на мнението на Люба съм,че той върви към теб.Луната е в хармоничен аспект с Юпитер в твой 1ви дом,което е чудесно и дава положителен отговор.Съвпад с неподвижна звезда-Плеяди.
Понеже скорпион е фиксиран знак и нещата там се случват бавно,А Луната скоро ще напусне знака,дано ти ,имаш достатъчно търпение и да не смениш курса,приоритетите.