Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1320811 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7784
Re: Любовни хорари
« Отговор #5850 -: Ноември 27, 2023, 05:05:00 pm »
Клео,може би момичето има някакъв здравословен поблем,или в работата.Нейният сигнификатор е в неин 6ти дом.Все пак,щом са самостоятелни,ще се оправят сами.Синът ти може би дава поводи за ревност.

Kleo

• Full Member
  • Публикации: 205
« Отговор #5851 -: Ноември 27, 2023, 05:20:18 pm »
Да , Сафо има здравословен проблем момичето и в работата също. Да се оправят, аз не се занимавам с тях. Просто се тревожа за него, защото не му е чуждо да се принася в жертва доброволно. Като една риба с асцендент скорпион е мнооого дълбока вода, а момичето се е вкарало в едни филми, които са само в нейната глава и направо е някъде във въображаема действителност. Не знам какво ще стане с тази връзка, дано да е за добро. Благодаря ти още веднъж!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13908
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5852 -: Ноември 27, 2023, 06:19:21 pm »

Направих хорар за връзката на сина ми с едно момиче. Въпроса е " Добре ли е да се приключи връзката" .

този син първо или второ дете е за питащата?
Но независимо дали е по 5-ти или 7-ми дим, картата не показва да имат връзка, че да я прекъсва..  ::)
Луната с последен аспект квадрат с Нептун, няма да си удовлетворена от крайното развитие по въпроса.
Не се меси в личния му живот, ако вече е пълнолетен
« Последна редакция: Ноември 27, 2023, 06:34:26 pm от akruks »

Kleo

• Full Member
« Отговор #5853 -: Ноември 27, 2023, 09:19:18 pm »

Направих хорар за връзката на сина ми с едно момиче. Въпроса е " Добре ли е да се приключи връзката" .

Но независимо дали е по 5-ти или 7-ми дим, картата не показва да имат връзка, че да я прекъсва..  ::)
Луната с последен аспект квадрат с Нептун, няма да си удовлетворена от крайното развитие по въпроса.
Акрукс, радвам се,  че се включи. Първо дете ми е и живеят заедно от 2 год. С малки прекъсвания,  защото тя не е от София.  Какво да ти кажа,  не знам каква им е връзката, заедно са. Но има нещо,  което ми дава основание да се съглася с теб. 

Kleo

• Full Member
« Отговор #5854 -: Ноември 27, 2023, 09:25:06 pm »

Да аз стоя на страна изобщо не се занимавам с  тях. Тя търси контакт с мен.  Успокоява се като разговаряме..  Толкова изобщо не се намесвам.  Любопитно ми стана какво ще покаже хорара и да ти кажа много близо до реалността. Благодаря

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5855 -: Ноември 29, 2023, 06:11:27 pm »
Здравейте, направих хорар за връзка, която в момента е пред разпад, има ли бъдеще тази връзка или това е края?
Благодаря предварително на всеки, който помогне!
Не.Луната ще направи квадрат с Венера и накрая опозиция с Плутон.
На "или"толкова.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5856 -: Ноември 30, 2023, 11:12:05 am »
Здравейте, направих хорар за връзка, която в момента е пред разпад, има ли бъдеще тази връзка или това е края?
Благодаря предварително на всеки, който помогне!
Не.Луната ще направи квадрат с Венера и накрая опозиция с Плутон.
На "или"толкова.

Благодаря Сафо. Какво значи Ще, нали се гледа моментната хорарна карта?
Но не разбрах последното изречение?
гледат се входящите аспекти на Луната ,преди да напусне знака.
А последното изречение е относно въпроса ти.Единият въпрос-Има ли бъдеще,другият -това ли е края.На въпроси с ИЛИ ,трудно се отговаря .
Той е представен от Марс в Стрелец,7ми дом.Той е отговорен за връзката .Марс не се интересува от Венера,той е в знак на Юпитер.

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #5857 -: Декември 09, 2023, 05:49:11 pm »
Момичета какво ще кажете по този хора, мнооого ми е любопитен. “Ще се събере ли Х отново с бившата си приятелка?”
Кой дом е сигнификатор на бившата му приятелка, Д11 негов Д5, но пък при положение, че е бивша, изпаднах в размисъл  ::)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5858 -: Декември 10, 2023, 09:20:36 am »
Ти не се интересуваш от Х,но съвпадът Луна/Венера е в опозиция с Юпитер,сигнификаторът на Х.Не.

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #5859 -: Декември 10, 2023, 12:23:28 pm »
Ти не се интересуваш от Х,но съвпадът Луна/Венера е в опозиция с Юпитер,сигнификаторът на Х.Не.
Благодаря ти Сафо! Ама как да не се интересувам от него като моят сигнификатор Меркурий е при него, в Д7 ?🤔 Интересувам си се аз 🤭 Просто се издразних като ми показа нейна снимка за втори път не помнейки, че вече го е правил веднъж, та този въпрос ми изскочи в главата, щото явно все още си има вълнения човекът.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5860 -: Декември 12, 2023, 05:30:06 pm »
Благодаря ти Сафо! Ама как да не се интересувам от него като моят сигнификатор Меркурий е при него, в Д7 ?🤔 Интересувам си се аз 🤭 Просто се издразних като ми показа нейна снимка за втори път не помнейки, че вече го е правил веднъж, та този въпрос ми изскочи в главата, щото явно все още си има вълнения човекът.
Куспида на 7ми дом е в стрелец,а твоят сигнификатор-Меркурий е в козирог,ти се интересуваш от това,което сигнифицира Сатурн.

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #5861 -: Декември 13, 2023, 09:54:47 am »
Здравейте , ще се радвам да чуя вашето мнение по - този въпрос .
Защо се провали приятелството ми с Х ?

Завист , егото и на двете надделя , просто всеки си тръгва по  пътя , да си учи своите уроци .
Тъй като моето мнение ще е субективно , само моята гледна точка се надявам чрез хорарен въпрос да излязат обективните причини .
Едва ли ще възобновя пак отношение но искам за мен да си отговоря на някой въпроси .
Благодаря

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5862 -: Декември 13, 2023, 08:28:20 pm »

Завист , егото и на двете надделя , просто всеки си тръгва по  пътя , да си учи своите уроци .
Тъй като моето мнение ще е субективно , само моята гледна точка се надявам чрез хорарен въпрос да излязат обективните причини .
Едва ли ще възобновя пак отношение но искам за мен да си отговоря на някой въпроси .
Благодаря
Х жена ли е?Представена е от Луна в стрелец,в нейн 5ти дом.Твоят сигнификатор е Сатурн в риби.И двете планети са в знак на Юпитер.Луната е в нейн 5ти дом,последен аспект с Нептун и Слънце.Има намеса на 3то лице.Възможно е заради любов,деца,спорт и подобни състезателно -бляскави сблъсаци на теми по 5ти и  8ми домове-съревнования,свързани с престиж,печалби,грандоманщина и подобни.Суета.

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #5863 -: Декември 13, 2023, 08:39:08 pm »

Благодаря
Х жена ли е?Представена е от Луна в стрелец,в нейн 5ти дом.Твоят сигнификатор е Сатурн в риби.И двете планети са в знак на Юпитер.Луната е в нейн 5ти дом,последен аспект с Нептун и Слънце.Има намеса на 3то лице.Възможно е заради любов,деца,спорт и подобни състезателно -бляскави сблъсаци на теми по 5ти и  8ми домове-съревнования,свързани с престиж,печалби,грандоманщина и подобни.Суета.
Благодаря Сафо за коментара да Х е жена.  Съревнованието между двете , разбирам може би не е било истинско предизвикателство.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13908
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5864 -: Декември 15, 2023, 05:47:19 pm »

Благодаря
Приятелството ви не е приключило, просто всяка се е отдръпнала в себе си по една или друга причина – и за двете дома на приятелството е представен от ретроградна планета, като се обърне след време и ще се върнете към старото приятелство!