Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1216988 пъти)

Allure

• Newbie
  • *
  • Публикации: 17
Re: Любовни хорари
« Отговор #5940 -: Май 12, 2024, 03:39:30 pm »
Благодаря много за коментарите. Беше по - добре да не се включвам с мнение😆😆. Общо взето става ясно, че не се очертава нищо любовно😀. Благодаря за линка с инфо за хорарите. Ще погледна. :-*

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #5941 -: Юни 08, 2024, 10:55:26 pm »
Здравейте, въпросът не е точно любовен но е пак за взаимоотношения.
Накратко синът ми (2 дете) има проблем с едно дете . Настана от нищото конфликт , синът (6 г) вече месец търпи лошо отношение от това дете . Преди бяха приятели и играеха заедно( не са в един клас от квартала се познават)  но изведнъж другото дете започна една манипулация, едни подигравки . Говорих с майката но нищо , всичко продължава . Вижда се съвсем ясно , че детето не го харесва  синът ми и търси начин само да го дразни . Въпросът ми е:

Как да изляза от този конфликт?

Разправии до небесата не искам , детето е много манипулативно и ще излезем ние виновни .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13843
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #5942 -: Юни 09, 2024, 11:44:33 am »
Накратко синът ми (2 дете) има проблем с едно дете . Настана от нищото конфликт , синът (6 г) вече месец търпи лошо отношение от това дете . Преди бяха приятели и играеха заедно( не са в един клас от квартала се познават)  но изведнъж другото дете започна една манипулация, едни подигравки . Говорих с майката но нищо , всичко продължава . Вижда се съвсем ясно , че детето не го харесва  синът ми и търси начин само да го дразни . Въпросът ми е:

Разправии до небесата не искам , детето е много манипулативно и ще излезем ние виновни .
По тази карта излиза, че ти имаш конфликт, за детето няма проблем, че на този етап няма хармонични приятелства, важното е, че не го напрягат липсата на такива. Приятелите са представени от Меркурий на трон по знак, сина ти е по Луната на трон по знак, всеки си седи на трона и без поданици си е цар  :) Важното е, че при теб ще намери разбиране и ще сте си комбина на този етап, а за после не го мисли, нали знаеш, че всяко зло е за добро, може като не се събира сега с това момче да е за добро, да избегне някаква опасност, било интриги или бактериална инфекция, но крайното развитие на въпроса ще е благоприятно за сина ти.

qwe

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #5943 -: Юни 09, 2024, 02:28:06 pm »

По тази карта излиза, че ти имаш конфликт, за детето няма проблем, че на този етап няма хармонични приятелства, важното е, че не го напрягат липсата на такива. Приятелите са представени от Меркурий на трон по знак, сина ти е по Луната на трон по знак, всеки си седи на трона и без поданици си е цар  :) Важното е, че при теб ще намери разбиране и ще сте си комбина на този етап, а за после не го мисли, нали знаеш, че всяко зло е за добро, може като не се събира сега с това момче да е за добро, да избегне някаква опасност, било интриги или бактериална инфекция, но крайното развитие на въпроса ще е благоприятно за сина ти.
Благодаря много akruks за коментара, и аз се усещам , че сама се навивам на глупости .Да Разбирам , че синът ми не го изживява толкова много този проблем и ще премине рано или късно .

Halliwell

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #5944 -: Юни 12, 2024, 01:57:12 pm »
Здравейте,
Тъй като в момента се уча на хорари, бих искала да пусна един като ще дам и моето мнение по него макар и по-базово.
Изчела съм почти всички 400 страници от тази тема, но трябва и практика.

Малко предистория. Преди няколко месеца срещнах един човек (бяхме в една гимназия, но чак сега запознахме) и всичко върви доста добре. Нямам пеперуди, но страшно много ми допада и мисля, че този път може и да го бъде. Онзи ден, докато имаше ахо иху, съм почти сигурна, че ми каза, че ме обича, но бях толкова шокирана, че го попитах какво е казал и отговори нещо от типа: обичам така/това.

Та, влюбен ли е в мен Е?

Между мен Слънце и него Сатурн има аспект, но е разходяща квадратура. Тук не съм много сигурна как точно да го тълкувам.
Аз съм в неговия 5д в съвпад с негов у5 Венера. Т.е бих заключила, че определно има любовен и сексуален интерес към мен, защото аз Слънце съм у7 и у8 за него  Към това бих добавила Луната, която е ъглова и се пада в негов 7д т.е. има може би сериозни намерения към мен и това, че Луната върви към секстил с негов у5 Венера. Върви и към куинконс с него - Сатурн.
Той Сатурн е в мой 8д, но е на к9. Реално ми е малко тъмна Индия какво точно изпитва към мен. Отделно Юпитер мой заключен у5 също е в негов 5д.
Като цяло неговия 5д е доста населен.

Благодаря предварително.
« Последна редакция: Юни 12, 2024, 02:03:38 pm от Halliwell »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5945 -: Юни 12, 2024, 06:59:16 pm »

Halliwell, Слънцето, ти, е в знак, където Сатурн държи триплицитет, значи има някакъв интерес към теб. Управителят на твоя 5 дом, тъкмо е сменил знак, значи са се сменили първоначалните условия, при които е започнало романтичното увлечение. Марс от знак на трон е паднал в знак на заточение, става зависим от другия. Балансът се е нарушил. Луната е в 1 дом и идва от секстил с Меркурий, който е интерсептиран негов 5 дом- отношението му поне на думи е погалило егото ти, имало е и романтични жестове. Пълен 5 дом, не си само ти.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #5946 -: Юни 13, 2024, 01:55:26 pm »

Та, влюбен ли е в мен Е?

Венера е управител на негов 5д на любовта, в разходящ квадрат е с неговия У1 Сатурн, така че не е влюбен на този етап. Но определено те харесва и може да прехвръкнат пеперуди при него, Луната предстои да извърши хармоничен аспект – секстил с Венера, освен това К5 за него е в последен градус на знака, предстоят промени и за двамата в областта на любовта и чувствата. На Луната последният аспект е негативен – квадрат с Уран, негов основен У1, едва ли увлечението ще приключи със здрава и стабилна връзка, но пък може да имате хубаво приятелство и взаимно да се развличате от скуката.   

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #5947 -: Юли 25, 2024, 06:45:47 pm »
След пет години връзка се скарахме жестоко искам да знам дали ще се съберем

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 356
« Отговор #5948 -: Юли 26, 2024, 09:58:16 am »
Луна в 0 градус, Асц. в последен градус - рано е да се каже, има още неща да се случват.
Използвай ситуацията мъдро и запази спокойствие, доколкото е възможно.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5949 -: Юли 26, 2024, 01:17:44 pm »
След пет години връзка се скарахме жестоко искам да знам дали ще се съберем
с този последен градус на АС-DС и за двама ви предстоят много скоро промени в личен план и партньорствата, най-вече при него, че негов У1 Меркурий сменя знак в рамките на хорара, докато Луната е в знак Овен, но пък Луната ще извърши пренос на светлина между вашите У5/У11 – може да си възстановите приятелството.

elodia

• Newbie
  • *
« Отговор #5950 -: Юли 26, 2024, 01:29:06 pm »
С две думи той ще почне нов живот а аз да си отида от белия свят

akruks

• Hero Member
« Отговор #5951 -: Юли 26, 2024, 05:26:10 pm »
С две думи той ще почне нов живот а аз да си отида от белия свят
Не съм писала подобно нещо, защо си измисляш?

elodia

• Newbie
  • *
« Отговор #5952 -: Юли 26, 2024, 06:00:09 pm »
Извини ме че така ти е прозвучало просто така се чувствам

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #5953 -: Юли 27, 2024, 06:48:17 pm »
Здравейте, въпросът ми е ще се случи ли нещо между нас?

akruks

• Hero Member
« Отговор #5954 -: Юли 28, 2024, 11:50:56 am »
Здравейте, въпросът ми е ще се случи ли нещо между нас?
не