Здравейте,
Тъй като в момента се уча на хорари, бих искала да пусна един като ще дам и моето мнение по него макар и по-базово.
Изчела съм почти всички 400 страници от тази тема, но трябва и практика.
Малко предистория. Преди няколко месеца срещнах един човек (бяхме в една гимназия, но чак сега запознахме) и всичко върви доста добре. Нямам пеперуди, но страшно много ми допада и мисля, че този път може и да го бъде. Онзи ден, докато имаше ахо иху, съм почти сигурна, че ми каза, че ме обича, но бях толкова шокирана, че го попитах какво е казал и отговори нещо от типа: обичам така/това.
Та, влюбен ли е в мен Е?
Между мен Слънце и него Сатурн има аспект, но е разходяща квадратура. Тук не съм много сигурна как точно да го тълкувам.
Аз съм в неговия 5д в съвпад с негов у5 Венера. Т.е бих заключила, че определно има любовен и сексуален интерес към мен, защото аз Слънце съм у7 и у8 за него Към това бих добавила Луната, която е ъглова и се пада в негов 7д т.е. има може би сериозни намерения към мен и това, че Луната върви към секстил с негов у5 Венера. Върви и към куинконс с него - Сатурн.
Той Сатурн е в мой 8д, но е на к9. Реално ми е малко тъмна Индия какво точно изпитва към мен. Отделно Юпитер мой заключен у5 също е в негов 5д.
Като цяло неговия 5д е доста населен.
Благодаря предварително.