Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1103533 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7598
Re: Любовни хорари
« Отговор #6060 -: Ноември 10, 2024, 06:55:10 am »
Мисли те ли че ще се съберем
Няма обратна връзка по нито едно питане?!
Мисля,че не оценяваш труда на хората,които са отговаряли.

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #6061 -: Ноември 10, 2024, 07:16:51 am »
Няма обратна връзка по нито едно питане?!
Мисля,че не оценяваш труда на хората,които са отговаряли.
.   

Няма такова нещо просто нещата се развиха така че нямах време да дам ОВ събрахме се но всичко стана много сложно почна се е едно търчане по болници за съжаление и нямах наистина време да дам ОВ

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #6062 -: Ноември 10, 2024, 11:24:43 am »
Здравейте, имам въпроси ако на някой му се отговаря изобщо :)
Как се тълвува ако сигнифаторът на квезита е на 2 градуса от АС, но все пак в 12 дом, Луната също е почти на МЦ, но в 9ти дом. Може ли да се каже, че като са толкова близо до осите имат някаква сила?
У1 и У7 са във взаимна рецепция по трон и терм - Юпитер за квезита е в Близнаци, а Меркурий за мен е в Стрелец. Но сами по себе си и двата сигнифатора са аксидентално слаби - и двамата сме в падащи домове, всеки в 12ти дом на другия и в собственото си заточение по знак, без аспект по между ни. Той дори ретрограден. Предполагам, че въпреки рецепцията това ще доведе на липса на действие и отслабеност.
Вие само питате ,а ни е сме отговаряли.......
На предишният хорар ОВ?

Няма развитие по хорарите - хладно отношение и нищо повече.
Аз прочетох книгата на Джон Фроули и много неща ми станаха по-ясни, навързва се картинката. Експериментирам, за да видя как работят хорарите на практика, но все пак имам въпроси. Не искам готови отговори от вас, а да виждам взаимовръзката и логиката.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6063 -: Ноември 10, 2024, 01:16:35 pm »
Ок,взаимовръзка е когато Вие се включвате и коментирате и чужди хорари/питания.
На предишната питаща може да "помогнете"и ще има връзка .

mona lisa

• Newbie
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #6064 -: Ноември 10, 2024, 02:30:36 pm »
Добре, ще опитам, не го правя, за да не обърквам хората още повече.
По хорара на Елодиа:
У1 за нея е Марс и макар той да навлезе в Лъв е стационарен, това е състояние на колосална слабост и уязвимост, явно тя се чувства много зле от създалата се ситуация.
Управител на 7ми дом - квезита е Венера в Стрелец, последни градуси преди да смени знак и съответно интересите си. Няма достойнства в този знак и ако търсим как се чувства У1 Марс там, то може да се каже, че за момента мъжът няма интерес към жената. Това го казвам и въз основа на факта, че Марс е У1, но и У5 за кверента, а Венера У1 и У5 за квезита, на Марс и Венера не виждам да предстои какъвто и да било аспект, т.е няма да има връзка между тях. В слаби домове са, не са в състояние да си дадат каквото и да било.
Луната е слаба по дом и знак, но пък е растяща. Виждам точен квадрат между нея и Слънцето, като естествен Управител на мъжа и мъжкото му его, може би той се чувства много обиден от нея.
Все пак ако правилно гледам последния аспект на Луната е тригон с Венера, но не съм убедена, че това е достатъчно за отговор "Да" предвид другите негативни неща.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6065 -: Ноември 10, 2024, 02:54:41 pm »
mona lisa,ей това се иска момиче!
Относно твоето питане,трудно ми е да визуализирам така,ако искаш качи карта и въпрос,ако не........Луната близо до ъгъл обещава събития,стига да има сходящи аспекти.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #6066 -: Ноември 10, 2024, 03:00:34 pm »
Марс-ти, не вижда Венера.Не.Луната в 3ти дом е сх.аспект с Юпитер в 7ми,но Меркурий и Юпитер като управители на 10/4 домове имат сх.опозиция.Не.
Сатурн в 4ти-нещо/някой пречи.
Въпросът ти elodia,е неправилно формулиран,защото ние какво мислим ,няма общо с теб и партньорствата ти.Въпросът трябва да е точен и ясен.Например:"Ще се съберем ли?"
Луната в 3ти ,като нашите мисли,в дом на радост,подчинена на Сатурн и сходящи аспекти с Юпитер,тригон ,следва квадрат с Уран на к7(форумни раздумки) и последен аспект секстил с Венера.Споделяме мислите си с теб,в края на крайщата.
« Последна редакция: Ноември 10, 2024, 03:15:05 pm от Сафо »

elodia

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #6067 -: Ноември 10, 2024, 03:38:53 pm »
Ще върна ОВ