Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1139505 пъти)

plutonka

• Newbie
  • *
  • Публикации: 4
Re: Любовни хорари
« Отговор #6075 -: Декември 14, 2024, 10:53:15 am »
Благодаря, Люба. Кой е неговият сигнификатор? Марс ли, като владетел на пети и естествен сигнификатор или нещо друго? Две раздели има ще до момента, все от мен инициирани. Сегашната е пак малко изпросена от мен, защото аз не мога. Ако покажа и синастрия ще се види защо.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13791
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Любовни хорари
« Отговор #6076 -: Декември 16, 2024, 05:05:43 pm »
Казахме си нещо като сбогом не заради липсващи чувства или желание за раздяла, а за да сме взели "правилното решение", понеже и двамата сме семейни. Въпросът към хорара е ще продължат ли отношенията с Х. Като гледам е безднадеждна работа, а и асцендента на косъм не минава в третия градус. Има ли смисъл да се разглежда при това положение?
АС е точно 3гр. в моята програма, а иначе ви гледам по оста 12 – 6 дом (12 за Х.) като тайна връзка, Луната също показва естеството на въпроса, управлява 12 дом за теб. Любов и страст на работното ти място ще има и в близко бъдеще, но напред във времето нещата отиват на приключване, ще се прибереш при семейството, собственият комфорт ти е повече на сърце и няма да си развалиш рахатлъка, а и двамата държите на кариерата и престижа.