Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1222748 пъти)

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
Re: Любовни хорари
« Отговор #6045 -: Януари 16, 2025, 11:37:19 am »
Здравейте пак... :-*
Ще ми помогнете ли с разчитането на този хорар? Въпросът е : Влюбен ли е в мен Й.?
Доколкото четох, аз съм представена от 1 дом, който е в дева, управител Меркурий, в 4 дом в Козирог. Въпросът е представен от 5 дом (любов), който е в Козирог, управител Сатурн. Луната е в 11 дом, в лъв, управител Слънце. И сега гледам слънцето е на куспидата на пети дом, в самия пети дом е Плутон. Управителят на 5 дом е в козирог, съвпад с венера (управлява люб.отношения и парите).  В същото време нептун е в 7 дом, вероятно се заблуждавам нещо и по луната в 11 дом, вероятно питам, защото го виждам като приятел... Обърква ме плутон в пети дом във водолей, с управител Сатурн - може би дългосрочни приятелски и работни отношения, но пък в същото време плутон е в опозиция с луната... Мисля, че има някакво влюбване, ама знам ли...  :) :)
Благодаря за отговорите ви!  :-*

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1263
« Отговор #6046 -: Януари 16, 2025, 12:11:08 pm »
Ти си влюбена в него. Ти летиш към него, той се интересува от себе си, тронов Нептун в 1, студен Сатурн в 1. Даже не е толкова френдли, колкото ти се иска.
Представена си от Венера в негов 12, не те вижда. В негов знак, ти отиваш при него, той си седи на място.
Има си и жена, любима. Венера в 12, царствена Луна в 5.
Вероятно разговор или друг елемент на комуникация те е накарал да се почувстваш значима и да се подведеш. Юпитер в 3. Или с нещо друго си му важна, в работен план. Меркурий в негов 10 дом.
Ти търсиш контакт, Луна откъм пети се домогва до оня Юпитер в 3. Меркурий движи към Нептун. Венера към Сатурн.
Ще има още дъра-бъра. Може и някое колянце, но това е потенциала.
И в крайна сметка е не. Ама зависи кой какво търси.
« Последна редакция: Януари 16, 2025, 12:14:27 pm от Люба »

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6047 -: Януари 16, 2025, 12:42:51 pm »
Благодаря, Люба!  :-* Не бих казала, че съм влюбената и не търся контакт, по-скоро по мое виждане е обратното, той търси контакт. Преди около две седмици се наложи да вкарам малко ред в комуникацията ни, с риск да се почувства обиден и натрапник, защото беше почти непрекъснато звънене от негова страна по всяко време на денонощието и без значение дали е събота, дали е неделя, а отношенията ни са работни. Пък и все повтаря, че си има приятелка, ама звъни, когато си иска на другата жена... :) :) Почти на кантар бях да прекъсна всякаква комуникация, но в мен надделя търговското, той е мой клиент на услугите ми и виждам в него клиента. Откакто излях всичко, което се беше насъбрало, относно непрекъснатото му търсене и звънене, се нормализираха нещата, не звъни и не пише, когато си иска, което е добре, защото не навлиза в личното ми пространство...
Благодаря още веднъж  :-*

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13847
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6048 -: Януари 16, 2025, 02:30:55 pm »
Ще ми помогнете ли с разчитането на този хорар? Въпросът е : Влюбен ли е в мен Й.?
Въпросът е представен от Луната, която е у-л на твой 11-ти, негов 50ти дом – питаш за неговите чувства, за неговата любов, което прави картата радикална.
Луната е извършила куинконкс с Меркурий У1 за питащата, така че не е влюбен в теб. Меркурий в Козирог в негов 10д – приема те професионално, картата показва, че си високо в йерархията спрямо него.
Венера У3, У8 в негов 12д. – обича да флиртува на приказки, а реално крие сексуалното общуване, не афишира жената, с която има интимни взаимоотношения. Може да загуби престиж покрай неговата скрита афера – Венера У8 в сходящ квадрат с Юпитер У10, съУ1 за Й. , но пък сам за себе си ще е удовлетворен и постигнал желаното – Венера ще извърши съвпад с Нептун У1 в негов 1д.

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6049 -: Януари 16, 2025, 03:56:34 pm »
Благодаря, akruks  :-*
Явно съм попаднала на много добър манипулатор - за тази една година откакто работим заедно, очите и ушите ми прочетоха и чуха колко към прекрасна и колко добър приятел съм, как би се радвал да дойде на домашно посещение, как му липсва любов и в един момент аз разбирам, че си имал приятелка и то от неговата приятелка  :) :D :D Доста добре борави с думите, много бързо скъсява дистанция. Пък и този непрекъснат интерес към моята особа, вероятно това ме е накарало да се замисля и да се заблудя, че има нещо повече от професионален интерес. :) :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7918
« Отговор #6050 -: Януари 23, 2025, 08:19:27 pm »
Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота :))

Svetla

• Jr. Member
  • **
« Отговор #6051 -: Януари 24, 2025, 09:37:43 pm »
Привет, Papy, благодаря за интереса 😊 Ще кача наталната му карта в Натални карти... 🙂

Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота :))

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
« Отговор #6052 -: Февруари 01, 2025, 05:51:21 pm »
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама.  Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна  :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7712
« Отговор #6053 -: Февруари 02, 2025, 07:18:20 pm »
Развитие ще има,Луната в 8ми дом е сходящ съвпад с Венера и Нептун и сх.секстил с Уран.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6054 -: Февруари 03, 2025, 06:04:31 am »
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама.  Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна 
възможно е да имате интимно любовно приятелство, но до сериозна връзка няма да се стигне , управителите на 1 и 7 дом са в сходящ квадрат

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
« Отговор #6055 -: Февруари 03, 2025, 06:26:44 am »
И на мен така ми се струва че натам вървят нещата, но е много предпазлив сигурно... Но с този пълен осми дом.... ❤️ Благодаря
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

zoh

• Full Member
  • Публикации: 104
« Отговор #6056 -: Февруари 09, 2025, 02:57:20 am »
Ще се появи ли в живота ми сериозен любовен партньор в следващите 3 месеца?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7712
« Отговор #6057 -: Февруари 09, 2025, 06:59:23 am »
В следващите 3 месеца-Не.Меркурий е изгорен.

zoh

• Full Member
  • Публикации: 104
« Отговор #6058 -: Февруари 09, 2025, 08:08:42 am »
Благодаря, Сафо.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6059 -: Февруари 10, 2025, 06:28:21 pm »
Той се е появил и може би е възпрепятстван финансово на този етап, за да предприеме сериозно обвързване, но работи активно по въпроса.