Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1203665 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
Re: Любовни хорари
« Отговор #6090 -: Февруари 01, 2025, 05:51:21 pm »
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама.  Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна  :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7702
« Отговор #6091 -: Февруари 02, 2025, 07:18:20 pm »
Развитие ще има,Луната в 8ми дом е сходящ съвпад с Венера и Нептун и сх.секстил с Уран.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13837
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6092 -: Февруари 03, 2025, 06:04:31 am »
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама.  Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна 
възможно е да имате интимно любовно приятелство, но до сериозна връзка няма да се стигне , управителите на 1 и 7 дом са в сходящ квадрат

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
« Отговор #6093 -: Февруари 03, 2025, 06:26:44 am »
И на мен така ми се струва че натам вървят нещата, но е много предпазлив сигурно... Но с този пълен осми дом.... ❤️ Благодаря
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.