Да, ама другите хора нямат Венера и Луна в Овен и за тях интимните отношения не са битка. Та когато се надяват на такива отношения гледат да се покажат възможно най-захаросани и добри, пък ние си развяваме рогата, за да "плашим" противника и да го респектираме. И накрая се чудим "защо така стана?"

Хората не ги е грижа за истинската природа. Те предпочитат да виждаш неща, които ги правят доволни, а не неща които ги правят недоволни. Пък ние като сме недоволни за разлика от тях се амбицираме, защото си търсим битка, кауза т .н.
"За всеки влак си има пътник"- така ме успокояваше майка ми, когато бях тийн и имах същите притеснения, че ако съм истинска няма да ме иска никой- еми, намери се този, който ме иска такава, каквато съм- за него захаросаните са лицемерки, харесва си "дивачки", така се чувства завоевател и опитомяващ- без да разбира и се интересува от астрология още в началото на брака се усети, че около 18ч не трябва да е около мен, за да няма конфликт и проблеми- в този период Луната се активира, четох по-късно, та правилно се е усетил човека и си намираше занимавка по това време, за да не си троши слънчевите кози рога с моите лунни овчи :012: Но той е с девишки Марс- лавира умело, което понякога ме е вбесявало, но в повечето случаи е бил в помощ на моя Марс скорпи, който имаше навик да се затваря в себе си и да крои пъклени планове за отмъщение

А тези, които са ме наранявали през годините са предимно с Марс в кардинален знак- при теб/вас с овенска Луна забелязва ли се тази тенденция?