Здравейте,вижда ли се скоро за мен връзка Май по-скоро не,поне според тази карта. Този тригон на Луната и Сатурн в 5 дом дали показва,че харесвам един определен човек? Благодаря
Благодаря. Не, не ми е бившо гадже,кое те кара да мислиш това,всъщност едва го познавам. По тази карта не съм питала конкретно за него,а общо за връзка.
Ти си разгледала вече въпроса, няма какво да се добави Луната е диспозитор на вмъкнат знак в негов 1д, което може да показва, че не изразява напълно своите емоции, а квадратът с Уран да е временен блокаж в интимната сфера, но краят е добър- последния аспект на Луната е хармоничен, между основните сигнификатори имате сходящи и хармонични аспекти.
Привет,моля ако има някой желание да погледне за какво иде реч...Какви са ми червенички повечето аспекти!чудо...Регистрирах се в сайтове за запознанства...и БГ и чужди...Какво мислите-дали има шанс за сериозно запознанство?като гледам няма връзка м/у сигнификаторите-Меркурий и Юпитер...а и Юпи е ретро 3 дом на комуникациите-какво може да значи това?
:72:Благодаря момичета,прави сте,както винаги akruks много точно описваш нещата,Uran-също.Благодаря,че ми помагате.
Изпитва ли Г. нещо повече от симпатии към мен?