Хей, здравейте! Вечният въпрос: Има ли чувства към мен В? Аз с моите скромни разбирания мисля, че да У7 тригон с луна, хубав последен аспект на луната, Управителя на асцендента в 7 дом... Но може да пропуска нещо, ще съм благодарна ако някой се изкаже!
Това, което пишеш, не го виждам в хорара. Нито има хармоничен аспект между Луната и у7, нито последният ѝ аспект е хармоничен. Моето тълкуване на хорара ще е малко по-различно.
Картата показва, че си обзета от съмнения, колебания. И същевременно си пряко заинтересована от квезита, изглеждаш увлечена. Но защо Луната, с оглед на нейната позиция в хорара, няма нищо общо с естеството и тематиката на зададения въпрос? Тук бих предположила, че не този етап като че ли повече си загрижена от своите чувства и своя емоционален комфорт.
Между вашите сигнификатори физически липсва връзка, между другите два сигнификатора, представящи отношенията на архетипно /подсъзнателно/ ниво, има напрегнат аспект, но и двата са с есенциални достойнства. Между Венера и Марс, като естествени сигнификатори на въпроса, също има квадратура, но я е най-малкото зло в случая.
Предстоящите аспекти на Луната са смесени – от една страна, има тригон с Юпитер, който обаче е твой сигнификатор, и след това идва квадратът със сигнификатора на квезита. Според мен изводът е, че на този етап има слаба вероятност чувствата ви да се срещнат, има някакво нестиковане.
И сигурна ли си, че В. има напълно приключена предишна връзка зад гърба си? Не е изключено да има нещо, за което не знаеш или което той не афишира, но би имало значение за въпроса, който задаваш. Или в момента той самият да не е наясно какво иска.
Вие заедно ли сте вече, двойка ли сте или става въпрос за флирт, някаква прелюдия към реално започнала връзка?