Събрахме се , съжалявам за липсата на редовна ов .Просто рядко имам достъп до комп.
Ще се съберете, ама не е зле да даваш и обратни връзки по въпросите.
Акрукс здравей,Имам въпрос ако е удобно. Мъжа с който се виждам от два месеца поиска да си починем един от друг.... Не вървят нещата..Краят ли е това на нашите отношения?Благодаря предварително и хубав ден :58:Р.
Не е края, както е казал- има нужда от почивка, с Уран на негов АСЦ се е бъгнал :012:
Има ли М.симпатии към мен?
Да, харесва те и си му влязла в сърцето
по тази карта Луната е без курс- каквото станало, станало, нищо ново не предстоив така обширно изложения въпрос не усетих стремеш към вземане на урок, а по-скоро е засегната нейната гордост, че е предпочел друга, вместо нея, която била готова на компромис- е, да, ама явно той не е бил склонен на компромис, а е искал връзка, в която да бъде приет такъв, какъвто е, дори да не е цвете за мирисанеконкретно по въпроса- да, влюбен е в приятелката си, цени я и я уважава, и нещата наистина отиват към по-сериозна стъпка
Обратна връзка: Акрукс, още една правилно разчетена карта. :clap: Има сватба на хоризонта. Единствено странното е защо младоженецът изглежда апатичен - предположенията са или че родителите му го тормозят нещо, или е в стрес от голямата промяна в живота му.
или просто се притеснява за пари, че в днешно време хората заборчляват, за да направят дори скромна сватба, а може да не е свързано с неговите родители, а с нейните, да е почувствал, че е нежелан зет
Това от картата ли? Проблем с пари няма, семейството му е много богато, сватбата ще е в най-скъпия хотел в София. Нейните родители го възприемат, според това, което ми е известно. Но неговите дали приемат булката - тук вече не знам, те са доста претенциозни хора.