Моля, помогнете малко - Има ли бъдеще връзката ми с ХХ? Пред дилема съм, дали не си губя времето с този човек?!
В този хорар не бих се заричала да давам прогнози – картата е пълнолунна, управлява се от Луна, има и уранов акцент. Не се чувстваш удовлетворена в тези отношения, има и някакво разминаване в потребностите ви. На психологическо ниво ти доминираш, а физически в отношенията ви той иска да менажира и контролира нещата. На ниво сексуален магнетизъм се чувстваш привлечена от него, въздейства ти с някои типично мъжки качества. Обаче отношенията не протичат хармонично, има едно дразнене, напрегнат заряд. И напрежението вече е на път да достигне своята кулминация.
Относно бъдещето на връзката не си уточнила какво точно очакваш. Едни живеят в настоящето, други мислят и планират в перспектива. Не ми се вижда в този хорар към брак и съжителство да са тръгнали нещата, твърде много противоречия има помежду ви на този етап, които създават предпоставки за несъгласие по доста въпроси. Също така въпросният мъж може да ти действа и като своеобразен катализатор, т.е. да те настъпва по мазолите, тъй да се каже... От една страна, такава динамика е предпоставка за активно отработване на някои отношенчески проблематики, но от друга страна фонът на моменти може да става твърде дразнещ и неспокоен. Не е тип гладко протичаща връзка.
Замесена ли е по някакъв начин родителската /семейна/ тема в тези отношения? Като например при някой от двамата да има по-силен натиск от страна на родителите, семейната среда?