Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1365538 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Любовни хорари
« Отговор #2670 -: Ноември 27, 2016, 12:07:35 pm »
И една друга наблюдавана черта – лъжат, за да те държат в очакване.
Тъй че тия закани не знам доколко са сериозни, предвид натала на човека.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #2671 -: Ноември 27, 2016, 12:09:47 pm »
Да права си,че има навика да лъже.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2672 -: Ноември 27, 2016, 12:12:56 pm »
Важното е номерът да мине, а ти щом се хващаш на въдицата...  ;)

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #2673 -: Ноември 27, 2016, 12:14:42 pm »
Ако такава ви е все динамиката с този, по-добре да намериш друга среда на това дете. И ти го казвам това от името на дете, което е изоставено от баща си, който по-късно все пак си прави семейство и си гледа децата;
Та, въпрос на синастрия, само дето като има дете, егоизмът няма много място, но пак - не всеки е правен за родител, затова и не всеки трябва да се възпроизвежда; Успех ти желая, ти си знаеш приоритетите!; Аз подобен пишльо го гоня след първата изцепка, онзи деца щял да прави, мухъл. //няма да се цензурирам.

adelina

• Hero Member
« Отговор #2674 -: Ноември 27, 2016, 12:17:18 pm »
Вече почвам да мисля, че няма никакви чувства,към мен и му е все тази , звъня му като лудите,но изобщо не ме отразява.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2675 -: Ноември 27, 2016, 12:19:28 pm »
Това е изключително безотговорно поведение, особено за мъж на неговата възраст. Слуша ли го главата?

Държи се така, сякаш си му се натресла с това дете и не го е правил той. Да ги таковам в мръсните номерца! /и аз няма да се цензурирам/

adelina

• Hero Member
« Отговор #2676 -: Ноември 27, 2016, 12:21:55 pm »
За главата незнам , вече и аз започвам да се замислям дали го слуша.

Bobolina

• Hero Member
  • Публикации: 623
« Отговор #2677 -: Ноември 27, 2016, 12:34:18 pm »
Aделина, ако ти имаш желание, можеш да намериш сили да си стъпиш на краката и да се изявиш като майка. Виждала съм жени да правят чудеса от храброст, за да си отгледат децата и сами. Отвратително е детето да се превръща в разменна монета на токсичните ви отношения с този мъж - "ако съм с него, ще задържа детето", "ако той задържи малката, ще задържи и мен" и т.н. Ако пък не искаш да бъдеш майка, тогава наистина е по-добре за детето да бъде в среда на хора, които копнеят да дадат родителска обич на едно малко създанийце, но по физиологични причини не могат.

Дано Лила е видяла хубави неща в натала на детето.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2678 -: Ноември 27, 2016, 12:36:42 pm »
Арт7 е права, не всеки е създаден за родител. И 3-4 деца да направиш – всеки го може, важното е как се държиш с тях, отношението.

Освен това са налице и астрологични указания за това, че има да отработва родителската тема и свързана с отговорностите между родител и дете – има разновидност на Питри доша в основната карта и в саптамша, отговаряща за децата и поколението.

Не знам доколко му е категорично решението, по-скоро му е кеф да те върти на малкия си пръст. Номерца. Нали трябва да се почувства като Властелинът на света, че той контролира ситуацията?

adelina

• Hero Member
« Отговор #2679 -: Ноември 27, 2016, 12:46:56 pm »
Можеш ли да погледнеш един последен хората ,дали изобщо има чувства или му е все тази .Няма да занимавам повече хората тук с нашите скандали само това ме интересува има ли някакви чувства или съм му безразлична тотално.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2680 -: Ноември 27, 2016, 12:55:00 pm »
Хорарният въпрос не е формулиран така – дали те обича, а дали ще се откаже от детето. Не може по карта с един въпрос да се отговори на друг.

Според мен ще се прибереш у дома /при него/, преди това обаче ще се изредят сцени с караници, вдигане на пушилка... И в крайна сметка не смятам, че ще останеш на улицата с детето, но вероятно те чака завръщане в не много добра емоционална кондиция, със свито сърце.

Чак толкова да е полудял не ми се вижда.
Виж след 30 ноември как ще се развие ситуацията, дотогава би трябвало да узрее някакво решение.
« Последна редакция: Ноември 27, 2016, 01:00:24 pm от Lilla »

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #2681 -: Ноември 27, 2016, 01:00:26 pm »
Мислех да се въздържа от коментар, но........ Аделина, имаш очи само за мъжа. А за детето? Колкото и да е малко, то усеща че е нежелано, необичано и че много лесно биха се отказали от него. Тази травма оставя много дълбоки следи в живота, имай предвид това! Виждала съм резултата от подобно отношение.
Напълно съм на мнението на Боболина - не може едно беззащитно същество да става разменна монета в грозните ви отношения, в които ти имаш очи само за този мъж, на когото грам не му пука за вас. Въобще дори не ми е нужно да гледам хорар или натал - този мъж ще продължава да си играе с теб, докато му го позволяваш, докато трепериш за всяко негово обаждане или жест и не обърнеш внимание на вас с дъщеря ти.
Сама ли си, нямаш ли родители, семейство, роднини, близки, които да те подкрепят?
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

adelina

• Hero Member
« Отговор #2682 -: Ноември 27, 2016, 01:05:58 pm »
Оф ето я и другата карта,забравих одеве да я кача,дано си права,че ще си се съберем.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #2683 -: Ноември 27, 2016, 01:08:49 pm »
Сама ли си, нямаш ли родители, семейство, роднини, близки, които да те подкрепят?

Според мен има нещо в семейството ѝ, за което не иска да споделя. И може би е преценила, че не може да разчита на тяхната подкрепа.

Аделина, имам въпрос към теб. Притесняваш ли се от осъждане от страна на твоя баща? Каква би била неговата реакция, ако разбере, че си останала самотна майка, изоставена от бащата на детето? Ако задържиш детето без баща?

adelina

• Hero Member
« Отговор #2684 -: Ноември 27, 2016, 01:09:49 pm »
Никога не съм казвала,че не обичам детето си .