В момента хорара не показва развитие. Вижда се циклене от двете страни и толкова.
Но! Двамата сте с общ диспозитор - Венера. Това е положителен знак, свързва ви нещо. Луната ще направи тригон към Венера - пак добре. Не всичко е загубено. Ретроградността на двата ви управителя - Меркурий за теб и Юпитер за него, показва, че сте в изчаквателна позиция, объркани и никой не може да вземе решение какво и дали да предприеме. Квадратът между Венера и Сатурн показва, че протича процес на отрезвяване и преоценка на отношенията ви и стойността на всеки за другия.
Ако се стигне до комуникация инициаторът ще си ти - твоят У3 Луната, е по-бързата планета. А и неговият У3 Сатурн е ретрограден, което потвърждава, че засега не е настроен за общуване.
Луната в Скорпион е направила опозиция с твоя управител, който е и в заключен дом. Предстоящата ѝ опозиция с Марс (У12 за теб) показват, че се фрустрираш и те мъчи отчаяние. Нямаш полезен ход в тази ситуация.
Неговият управител е малко изолиран. Няма аспект нито с твоя управител, нито с Луната. Изглежда ми все едно е надмогнал случилото се, не е ангажиран психически и емоционално.
Този хорар според мен показва, че се налага изчакване и е възможно някакво пренареждане на позиции, отношения, чувства в последствие. Гледайки картата мисля, че моменът не е удачен ти да го търсиш.