Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1364582 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Любовни хорари
« Отговор #3030 -: Април 14, 2017, 11:34:30 pm »
Или късно разбра?

Разбрах го от самото начало, просто направих поредния компромис с обкръжението. Тук повечето алтернативи са такива. Или ги търпиш, или хващаш гората и медитираш в усамотение. Впрочем, опитах от второто и не е чак толкова страшно да останеш сам със себе си.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

месалина

• Забрана за виждане
  • Full Member
  • *
  • Публикации: 225
« Отговор #3031 -: Април 15, 2017, 11:18:57 am »
Това пък с даването на познати е поредната показна истерия. Не мисля, че има вече такава правна възможност. Можело е в болницата мъжът на познатите да припознае детето за свое, а после съпругата му да го осинови. Това е схемата. Иначе - по служебен път се разпределя детето. И изобщо, призовавам публиката във форума да престане да храни спектаклите на Аделина,  че тя още повече се опиянява.

Да. Няма друга възможност.

Как умело използва детето , за да предизвика вниманието във форума ?
Как с лекота е готова да подпише? - сякаш ще положи подпис под фактура.
Как основния въпрос е свързан с мъжа ?

« Последна редакция: Април 15, 2017, 11:23:17 am от месалина »

thzveta

• Newbie
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #3032 -: Април 15, 2017, 12:11:48 pm »
Ще се събера ли с моето момче...Зодия скорпион е и се разселихме януари месец.Зададох си преди време въпроса но нямах приложена карта.

art7ess

• Hero Member
  • Публикации: 694
« Отговор #3033 -: Април 17, 2017, 04:13:04 pm »
тази тема ме кара да се запитам изобщо съществуват ли слънчеви козирози с леко/нормално детство/семейство?
//ще се разровя

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13963
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3034 -: Април 17, 2017, 04:30:20 pm »
тази тема ме кара да се запитам изобщо съществуват ли слънчеви козирози с леко/нормално детство/семейство?
//ще се разровя
да, братовчедка ми, слънчев козирог с Луна в телец, гледана като писано яйце от родителите, баба и дядо, материално обезпечена от тях

Happy58

• Гост
« Отговор #3035 -: Април 17, 2017, 04:42:26 pm »
//ще се разровя

да, моя брат - в детството е било трудно, но е имал пълна подкрепа на баба и дядо. Сега вече си има семейство, работа, деца .... живи и здрави да са.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #3036 -: Април 17, 2017, 04:51:55 pm »
//ще се разровя

Не.
Най-вече тези от първата декада. Това се отнася и за Асцендент Козирог. По ведическата минават в накшатра Мула - в първите градуси на Стрелец, където се смята, че е Галактическият център и звездата Лезахт, лежаща на отровния шип на жилото на Скорпиона. Мула е дъното на дъното, корена.

В западната астрология първите градуси на всеки знак са най-нерафинираните. Така че Козирозите от първата декада (също и Луна или Асцендент там) носят най-хладното и първично сатурново проявление - трудности, тежко съществуване.

Това е на теория. Личните ми впечатления я потвърждават. Познавам двама мъже Козирози със Слънца в началото на знака - пълна щета в семействата от които са и в семействата, които са се опитали да създадат. Жена с Луна в първите градуси на Козирог - фалш, огрооооооомен напън да се покаже като успешна и като лидер за пред хората. Но докато й гледаш превземките и слушаш високопарните приказки виждаш как вътре всичко е прогнило. Може би най-фалшивият човек, който съм срещала. Лъжи, фалш и проблеми в семейството й. Но генерирани от нея.

При мен Асцендентът е в началото на знака със Сатурн там. Фасадата на семейството ми е повече от добра. Но отвътре е друго. Само ще кажа, че от година не разговарям с баща ми. По никакъв повод. И преди е имало такива периоди, сега е окончателно.

П.П. До кога целият форум ще се занимава с глупашки проблеми? Жената живее точно животът, за който има капацитет. Вие искате да учите червеите да летят. Оставете го да си пълзи и не си губете времето с насилствена трансплантация на криле. То за друго е устроено, за друго са му умствените, душевни и емоционални потенциали. Каква е тази криворазбрана помощ?!
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4637
« Отговор #3037 -: Април 17, 2017, 07:14:49 pm »
Пу, разгеле, най-после спря нета в Карлуково. Честито на всички милосърдни сестрички и на вас ви спряха тока на пети километър   :012:

akruks

• Hero Member
« Отговор #3038 -: Април 17, 2017, 07:35:54 pm »
Едва ли някой ви кара насила да й отговаряте на хорарите.
:)

The_One

• Hero Member
« Отговор #3039 -: Април 17, 2017, 08:51:02 pm »
Моя приятелка пита Х има ли интимна връзка с Y?
Тя задава хорара, аз само пускам картата. Х е партньорът й по седми дом. Y е непозната за нея.
Според мен любовницата за мъжа се гледа по неговия 5-ти дом. В случая няма връзка между У7 и У11 - за мъжа това са У1 и У5. Мисля, че няма близки отношения с въпросната жена.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #3040 -: Април 17, 2017, 08:59:26 pm »
И аз така направих в един друг хорар - с 5-тия дом и там проработи този подход. И аз мисля като теб, че отговорът е отрицателен - няма връзка с Y, даже и друга странична връзка не би трябвало да има. Неговият у1 Венера е добре есенциално поставен, в триплицит на Марс - не би трябвало да мами Марс. Венера излиза от квадратура със Сатурн. Струва ми се като още една предпоставка, че няма любовна връзка. Може да не е удовлетворен по принцип или по-конкретно от нещо - примерно работа, кариера или задгранични дейности (заради домовете, които управлява Сатурн за него).

The_One

• Hero Member
« Отговор #3041 -: Април 17, 2017, 09:05:10 pm »
Мерси, Мира. На мен ми изглежда като че ли жената има интерес към него. У5 е в знак на Венера, но пък Венера е екзалтирала и в знак, в който Меркурий е зле поставен. Дори и тя да прави опити да се сближи с него, той няма да поддаде.
У1 и У7 са в секстил. Това показва, че дори да не са блестящи отношенията (защото аспектът е само секстил), все пак Марс и Венера са заедно. Луната пренася светлина с тригон към Марс и секстил към Венера и също ги свързва.
И според мен квадратът на Сатурн към Венера не предполага авантюристична нагласа за него. А и Венера в Риби има други ценности.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4637
« Отговор #3042 -: Април 17, 2017, 09:18:50 pm »
А защо мъжът  има 3 планети в 12. Явно все пак нещо му мъти водата там, за да се съмнява и тя  :012: Ацто не е ли във виа комбуста?
« Последна редакция: Април 17, 2017, 09:21:03 pm от Ребека »

akruks

• Hero Member
« Отговор #3043 -: Април 18, 2017, 01:42:47 pm »
Моя приятелка пита Х има ли интимна връзка с Y?
Тя задава хорара, аз само пускам картата. Х е партньорът й по седми дом. Y е непозната за нея.
Според мен любовницата за мъжа се гледа по неговия 5-ти дом. В случая няма връзка между У7 и У11 - за мъжа това са У1 и У5. Мисля, че няма близки отношения с въпросната жена.
А отъкъде е стигнала до този въпрос? Нещо е дочула или той е дал повод за съмнение?
По картата се вижда, че твоята приятелка го обича (негов У1 в неин 5д) и се интересува от него (неин У1 в негов 1д)
Венера У1, У6 за него в негов 11д е във взаимна рецепция с Юпитер У8, съУ11 - може и да има някакъв флирт/приятелство на работното място, освен това Луната (сигнификатор на въпроса, другата) е извършила тригон с неговия ретро Меркурий У5, което потвърждава среща със стара любов или такава, която не е от днес- Луната е У3

akruks

• Hero Member
« Отговор #3044 -: Април 18, 2017, 10:24:14 pm »
Знам,  че моят въпрос не е толкова важен като на останалите, но все пак се надявам този път да ме отразите
Според теб може ли на въпроса ти да се отговори с "Да" или с "Не", каквато е същността на въпросната астрология?