Момичета моля отговорете ми наистина ми е важно не искам да досаждам просто съм безкрайно отчаяна и наистина ми е важно
Аделина, вашето е една безкрайна сага, която циклично се повтаря, на приливи и отливи.
В хорара си личи твоето притеснение, но ясни указания за окончателна раздяла не мога да открия /или може би не ми се ще/. Двете светила, като естествени сигнификатори на женското и мъжкото начало /все пак сте в семейна двойка, макар и без брак/, сепарират от малефици, но са в знаков тригон.
Венера и Марс също имат отношение към вас и представят физическата страна на отношенията. По–скоро там ми се вижда някакво разминаване в очакванията. И ми се струва, че плътската ви връзка на този етап е слабо представена, изгубили сте интерес. Липсва сексуален магнетизъм, който да ви държи заедно.
Струва ми се, че ти много по–драматично изживяваш тази временна раздяла. Още ли си извън дома му?
Асцендентът е в края на знака, Луната е без курс и се е отделила от ретро малефик. Освен ако не се отчете сходящият тригон със СЛВ и Уран. Твоят управител е в лъчите на Слънцето, според мен не мислиш съзнателно и обективно. Има много гняв и страст, реагираш холерично и избързваш в преценката си, това ти мъти разсъдъка. Той ли те гони или ти затръшваш вратата и с гръм и трясък се изнасяш?
Ако се хванем за липсата на сходящи аспекти на Луната с планети от септенера, не бих предположила окончателен край, по–скоро мъчително циклене в една нараняваща и застойна ситуация, която те натоварва с негативни емоции. Този мъж буквално те заслепява – в негово присъствие не слушаш гласа на разума, а се водиш повече от инстинкти. Резултатът е налице – за всяко нещо палиш и бълваш гръм и мълнии.
За съжаление всичко, което пиша по хорара ти, надали ще ти е от полза. Нямам такива очаквания. Но нали искаше някакъв отговор – получи го.